It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Review dermatix pada parut timbul
Thursday, November 22, 2012 | 12:06 AM | 24 comments


Salam semua.

dulu dah buat review mederma ---> LINK

dan dah buat jugak review kulit kayu manis -----> LINK

pada parut eksiden teruk setahun lepas pada pipi aku yang ni -------> LINK

(boleh right clik dan open new tab je pada LINK berkenaan) 

sekarang masanya untuk dermatix.

ramai yang tanya berkesankah guna dermatix?

tak perlu cakap banyak. sat aku tempek gambar hangpa semua tengok na~

dermatix ni apa?

dermatixs ni macam ubat jerawat yg korang tempek kat jerawat tu.

tapiiiii~ yang ni : 
tak berminyak
tak melekit macam mederma
cepat meresap dalam kulit

yang paling best, boleh pakai sebelum pakai bedak or foundation.
ala2 concealer berubat. heee~
kalau beli, mmg ada buku panduan dalam tu dan dia akan ajar mcm mn cara nak guna.
terbaikkkk! :)


parut merosakkan kejelitaan?

sentaphatimaknakkk!
*nangis belakang almari*
T_____T

ni gambar sebelum guna dermatix iaitu paling tepat, setelah 4 bulan tragedi guna kulit kayu manis.
lepas recover dari gemembung hitam tu, aku mcm trauma nak pakai apa2..
tapi ini hati aku mcm tergerak nak try..


ni masa praktikal bulan 8. masa tengah2 bulan ramadhan dulu..masa tu baru nak pakai

kengkonon dah dekat raya baru timbul kesedaran nak pakai. padahal raya dh nk dekat.
T__T


yang ni selepas sebulan aku pakai.
alhamdulillah nampak kurang. sedara mara masa raya pun tegur kata dah kurang nampak..
seronok sikit hati den :)

walaupun mahal mende alah kecik tu, tapi puas hati. takpaaa :D

ada packing 10g dan 15g kot tak silap..kecik gila 10g tu. harga tak jauh beza sangat.
aku beli 15g ni dalam RM59 or RM69..
tapi tahan lama tak pa..skrg pn xabis2 lagi. huuuu~
tapi cuti ni lupa bawak balik kampung. tertinggal kat KL. 
*tepuk dahi*


 p/s : cuba selagi terdaya :)


Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!