It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Percutian sehari di Pulau Pinang.
Wednesday, November 21, 2012 | 12:26 AM | 0 comments


Salam semua!

jumaat lepas aku ke penang. mama saja nak jalan-jalan makan nasi kandar sebelum hantar aku ke selama.

jooommmm layanannnn!



tudiaaaaa~ nasi kandar beratoq mai.
kuah campuq naaaa.

bukan kedai yang terkenal tapi sodappp!
yang ni recommended by kawan mama yang bawak kami ni.





kemudian kami ke kedai Jeruk Pak Ali.
kedai ni buat jeruk yang tak de gas taw. 
sedappp!
cuma aku tak berapa berkenan dgn jeruk. so layankan ajeee..

*hehe. padahal balik2 melantak sebab sedap sangat. lain dari yang lain. manissss*


disebabkan bukit bendera tutup sebab penyelenggaraan, kami pun naik ke bukit muda. 
bukit yang tinggi, boleh nampak satu penang!
eh..yeke namanya bukit muda?
aku dah lupa. haha

*ini gara-gara mata tak berapa nak celik dalam kereta*
T_______T


atas bukit ni ada pesta durian.
boleh makan sampai belahak bau durian.

tau belahak tu ape??
sendawa ler. hihi


kami cuba durian raja musang (Musang King)
peehhh..mahai. sekilo rm25.
dapat sebiji je.
tapi sodapppp. puas ati!!



kanak-kanak riang main belon.
alahai si manja ni.
dah macam buat tarian bollywood.
-___-"

nasib baik aku tak join sekaki.
haha


view dari padang kota.
ehh. tak kompiden lagi nama tempat tu.
ntahhhhh! haha
*failed!*


yang ni best!
mee udang sehati berdansa.
mee udang sedap di sungai dua, pulai pinang.
yang ni kena turun feri dulu baru boleh rasa :)

p/s : anda ke mana cuti sekolah ni? share sikitt!

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife



Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!