It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Kalender cuti sekolah 2015
Wednesday, November 12, 2014 | 12:00 AM | 0 comments

Salam!

mesti ramai yang tertanya-tanya dan ternanti-nanti kalender tahun depan kan?
haaa.ahkakkk ni pun tertunggu-tunggu jugak sebab ada event besarrrr tahun depan. hihi.

nah download takwim tu kat link bawah ni.
ni direct dari website Kementerian Pelajaran Malaysia.




dah ada kalender ni boleh la nak rancang majlis kawen ke, tunang ke, bercoti ke melancong, melencung dan sebagainya lah.

hihi.

happy sharing guys!



Labels: , ,

Produk Herbalife Malaysia
Tuesday, November 11, 2014 | 2:24 PM | 0 comments

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink (gambar 1)
2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder(gambar 2)
3) Teamix (gambar 3)
http://products.herbalife.com.my/weight-management/daily-nutrition


4) Herbal Aloe Concentrate



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


http://products.herbalife.com.my/content/en-my/pdf/products/2012_product_catalog_eng.pdf
(Page : 25)



5) Omega 3 Fish Oil



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


http://products.herbalife.com.my/content/en-my/pdf/products/2012_product_catalog_eng.pdf
(Page : 24)



6) NW Formula



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


http://products.herbalife.com.my/content/en-my/pdf/products/2012_product_catalog_eng.pdf
(Page : 24)

7) Calcium Plus


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

http://products.herbalife.com.my/targeted-nutrition

Setiap negara ada produk yang berlainan. Bahkan dekat singapore punya teamix pun bukan sebut teamix. dan malaysia ada 5 perisa shake taw! Malaysia sgt beruntung sebab ada banyaakkkk perisa. Tapi sy tunggu cookies and cream masuk malaysia. yummy sgt uolls. ada kat korea, US dan beberapa negara lain je. so masa event je dapat tukar. em em yummynyaa cookies and creamm :D

mana nak dapat produk herbalife ni?
saya boleh bantu.



Hubungi dengan cara sms/call/whatsapp :

Ahli Bebas Herbalife Malaysia


AIDA: 013-2858185
WAN : 019-4114855


Labels: ,

Shake Formula 1 Herbalife GI rendah.
Tuesday, November 4, 2014 | 3:14 PM | 0 comments
Apakah GI (Indeks Glisemia)

Indeks Glisemia (GI) ialah ukuran bagi makanan yang mengandungi karbohidrat dan impaknya terhadap gula darah kita.

Indeks Glisemia (GI) merupakan satu pemeringkatan karbohidrat pada skala 0 hingga 100 yang menunjukkan setakat mana gula darah meningkat selepas makan.

Makanan GI rendah, oleh sebab penghadaman dan penyerapannya yang perlahan, boleh menghasilkan peningkatan secara gradual dalam tahap gula darah dan insulin.

Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink Diuji GI Rendah.

Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink adalah minuman serbuk soya campuran berkhasiat dengan protein, serat dan sehingga 16 vitamin dan mineral penting.



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"
*Nilai GI adalah untuk serbuk F1 sahaja.


Sumber -
http://www.herbalife.com.my/

Labels: , , ,

Herbalife Event : 5K Fun RUN. Nutrition Day
Wednesday, October 29, 2014 | 3:35 PM | 0 comments
Salam Semua!

pada 25 oktober yg lepas, herbalife malaysia anjurkan larian 5km di taman tasik titiwangsa.

memang best! ramai gila orang. almost 5ribu orang taw!

yang bestnya, dapat tshirt, shake dan shaker cup dengan yuran tu.

500 pelari terawal dapat medal!

phewww..den xdapek la sebab terlewat sampai. lalu, lari pon terpelahan.

eh..eh.

hahaha.


tengok barisan belakang tu..punyaaaa ramai orang!
alhamdulillahh..semua nak jalani hidup healthy lifestyle.




dengan bob firdaus yang dah turun berat lebih dari 50kg.
wowwwww.

*hasil adalah tipikal. hasil individu mungkin berbeza*




pemain squash no 2 negara, Low Wee Wern 
 pon ada. best yaw! Beliau merupakan atlet yang disponsor oleh herbalife. hebatnya dia! bdn kecik je. tapi power!

rugi korg xjoin. event ni bukan hanya terbuka pada ahli herbalife je..tapi, semua dijemput hadir. tapi bergantung pada tiket la..hari tu, 3 minggu sebelum event dah sold out. phewwww~

ok laaa...barang siapa yang nak join event2 mcm ni lagi, let me know yaaaa.

jom jom :D

call/sms/whatsapp 0132858185

Labels: , , , ,

Ahli Bebas Herbalife Malaysia
Monday, October 20, 2014 | 1:33 PM | 0 comments
Salam semua!


Di Herbalife, falsafah Gaya Hidup yang Sihat dan Aktif berkaitan dengan meniup inspirasi agar anda mengambil langkah ke arah menjadikan diri anda yang terbaik dari segi kesihatan. 

Kami mahu orang berasa seronok dengan keadaan diri mereka dan mahu mereka membina semangat kendiri yang teguh. Kami mahu mencipta komuniti yang positif yang menyokong dan memperkasakan semua orang tidak kira tahap kecergasan atau matlamat mereka.


Banyak orang yang mengelak apabila mereka mendengar istilah ‘gaya hidup yang sihat dan aktif’ kerana mereka membayangkan mereka terpaksa bersenam secara ekstrem selama berjam-jam. 
Walaupun bersenam secara intensif ada manfaatnya, namun gaya hidup yang sihat dan aktif juga menyumbang secara positif ke arah kesejahteraan fizikal dan mental anda. Ia bukanlah susah. Perubahan kecil kepada kehidupan harian dan diet anda bagaikan perumpamaan, ‘sedikit-sedikit, lama-lama jadi bukit’ dalam tempoh jangka panjang.
Sama ada anda seorang yang cergas atau tidak cergas, anda sebenarnya berupaya menjalani gaya hidup yang lebih sihat dan lebih aktif.
Jadi, marilah kita bersama-sama menjalani hidup dengan lebih aktif dan makan makanan yang lebih sihat yang bagus untuk tenaga dan kesihatan anda! :)
Saya sebagai ahli bebas herbalife sedia membantu anda! :)

Tanya saya bagaimana :) hubungi saya melalui call/sms/whatsapp/telegram ; 013-2858185



Labels: , , , ,


Older Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!