It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

How to start Herbalife programe? Macam mana nak start program herbalife?
Monday, April 14, 2014 | 9:35 PM | 0 comments
Herbalife bukan suplemen. Bukan ubat kurus. Herbalife is simply healthy balanced food yang paling mudah untuk kita dapat.

Exercise alone tak cukup untuk lose weight. Kena control calorie intake & in the same time kena pastikan apa yang kita makan tu high nutrition. Nak diet sendiri boleh tapi susah.

Herbalife provides easy & proven solution. Thru out the world, Herbalife dah bantu more than 70 millions people to be healthier & get their ideal weight..



FORMULA 1 : 
Makanan Seimbang Seharian
5 Perasa (Coklat , Cappucino , Vanila , Strawberi dan Tropical Fruit)
• Hidangan sihat untuk nutrisi seimbang
• Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat
• Dapatkan 9g protein dan serat yang menyihatkan
• Beri khasiat kepada badan anda dengan Nutrisi Selular


FORMULA 3 : Protein adalah komponen yang diperlukan oleh setiap sel dalam badan

TEAMIX 50gm dan TEAMIX 100gm (2 perasa : Lemon & Peach ) :
Memberi tenaga dan meningkatkan metabolisma
• Dapatkan peningkatan tenaga
• Nikmati kebaikan the hijau
• Menguruskan berat badan anda
• Rendah kalori dan karbohidrat



CALL/SMS/WHATSAPP 0132858185 @ 0194114855 untuk keterangan lanjut :)

Kami ialah personal wellness coach. bukan jurujual. jadi kami akan menyesuaikan sesuatu program dengan keerluan seseorang individu.

HERBALIFE IS INTERNATIONAL NUTRITION FOR A BETTER HEALTH :)

Labels: , , , , , ,

Cabaran turun berat Kuala Lumpur
Wednesday, April 9, 2014 | 10:26 PM | 0 comments
Salam semua.

nak turun berat badan, tapi bosan nak buat sorang2?

jom masuk cabaran turun berat selama 2 minggu. yeeee..2 minggu jeeeee!

sape kurangkan berat,paling byk, dia menang hadiahh!wow!best kan? :)


 


call/sms/whatsapp 0132858185 @ 0194114855

Labels: ,


Older Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries

Bonjour Everyone



NEED A COACH? PERLUKAN JURULATIH?


I'm a Herbalife's Proud Consumer and Personal Wellness Coach. If I can help you to :

1. LOSE WEIGHT
2. GAIN WEIGHT
3. BUILD MUSCLE
4. RESHAPE YOUR SHAPE
5. IMPROVE SKIN COMPLEXION
6. HEALTHY BREAKFAST
7. FEEL GREAT AND HEALTHY
8. EARN EXTRA INCOME

Please let me know.

I'm ready to coach you. :

p/s : i understand sign language for DEAF people.

Call/Sms/WhapApps: (0132858185) Aida
Facebook | Twitter
Email : mentositubiru@gmail.com

Or, U May Contact


Call/Sms/WhapApps: (019-4114855) Ridhwan
Facebook | Twitter
Email : ridh1104@gmail.com

Latest




Testimoni Kami



Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!