It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Review Saba Restaurant, Setiawangsa. Nasi Arab di Kuala Lumpur
Monday, November 26, 2012 | 9:24 PM | 4 comments

Salam Semua!

bertemu lagi dalam sesi makan-makan!

kali ni di Saba Restaurant, lokasi betul2 depan LRT Setiawangsa.
tingkat 1 dan 2 Dataran Setiawangsa.
Seperti biasa makanan ditaja oleh mama terchentaaa!
ehemmm 
:)


tengok full dish kami!
2 pinggan large Khabsah Chicken and lamb.

Harga Large :
Khabsah Chicken : RM 15
Khabsah Lamb : RM 25

tapi 5 orang makan tak habis.
rasanya order 1 pinggan large je pun dah cukup untuk semua.
Ada roti arab pakej dgn kuah dia,
kebab ayam, 
memang sedap nyumnyummnyummmm!

yang paling best, makanan banyak-banyak ni,
dengan kemudahan n suasana yang selesa ni,
kesemuanya berharga RM100 sahaja!

not bad! sangat kenyang dan sangat sedap!
recommended baq hang! 
:)


Kebab ayam. 
aku rasa ini lagi sedap dari kebab ayam yang aku makan kat Hadramawth ari tu ---> LINK


ni daging untuk dimakan dengan roti di bawah.
sangat sedap!


roti ni kenyal2..sangat best kunyah2 dengan kuah tu.
nomnomnom

sebenarnya mintak air Barbican Pineapple.
tapi dapat ini. janji Halal lan toyyiba~
boleh tahan juga!




tisu pun nak masuk gambar jugakk~
haha

terima kasih tokey!



jemput ngap!
tak habis makan ni, siap bungkus bawak balik.
haha. nak tinggal je rasa membazir.
esoknya boleh makan lagi :)



pandangan luar..Tingkat 2.
makan di Tingkat 2 lagi best dari tingkat 1.
sebab tinggi dan selesa. tak ramai sangat orang.

BTW, Saba Restaurant ni dah ada buat delivery service taw!
area setiawangsa n wangsa maju je lah kot.
lupa tanya! ampunnnnn :) 
T_____T

03-4251 2592
Open Hours : opens from noon to midnight daily and from 2.30pm to midnight on Friday.
Arabic food
takpe, pegi je try makan kat situ ye..
ramai gak yg kata Saba Restaurant kat Setiawangsa ni lagi better service and food dia berbanding cawangan dia kat Cyberjaya tu.
 Waallahu a'lam.


p/s : makan selagi ada selera. tapi haruslah kita berjaga-jaga yaaa makan tu! :) jangan berminyak sangat, jangan manis sangat, jangan lah masin sangat pula. bahaya taw untuk kesihatan.



Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!