It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

first time ekciden teruk sampai naik ambulan. T____T
Tuesday, March 8, 2011 | 12:37 PM | 67 comments


salam.
sambil ksakitan aku ketuk2 keyboard ni.
first time dalam 5 tahun bawak moto ni aku eksiden.
petang ahad, on da way aku nak balik ke rumah sewa,
ntah macam mana aku bley eksiden. masa tu hujan. 
turun dari bukit tak de la laju, bila nampak lampu uning, aku slow and tarik break. 
tapi macam gayat je break tak makan.

aku pun tekan kuat lagi, sedar-sedar, bukak je mata, aku nampak tayar kereta sejengkal dari muka aku.
aku cakap dalam hati, cepat la terjaga. ingatkan mimpi :(

rupa-rupanya, aku ada dekat bawah kereta MPV putih. cis. bukan mimpi rupanya.
tiba2 ade polis trafik datang soh aku duduk di bahu jalan.
aku cakap tak pe la. nak balik rumah dah. tapi dia kata tak yah,dia dah call ambulans.
aku pelik, kena kena panggil ambulans.
aku tengok diri aku dekat cermin sisi moto.
=.=*
ya allah. penuh muka dengan darah.
lepas ambulan sampai, aku pun pegi la wad kecemasan HKL,
bagi-bagi IC, kaunter mintak seringgit, cuak aku.
ade ke aku seringgit ni? macam mana kalau tak de seringgit??
dia akan soh balik je ke???tak sangka aku tengah-tengah kecemasan pun boleh mintak seringgit.

doktor cakap muka aku luka akibat visor helmet yang pecah,
visor tu cucuk muka aku.
cis, makan tuan ye kau helmet
sesungguhnya aku tengah sakit sekrang. muka bengkak dengan luka bagai.
kuatkah aku tiap-tiap kali aku tengok cermin, aku akan nangis??

orang kata, kalau pakai helmet ada visor bagus, tak masuk habuk,
tapi kalau pakai helmet yang ade visor, masa kemalangan akan jadi teruk.
mana satu korang pilih??

tengok helmet aku lepas eksiden  ni.


cuba fikir macam mana muka aku luka akibat tertusuk visor tu?
tak nak aku upload gambar, 
ade plak yang heart attack kang tengok muka aku yang dah mengalahkan k.limah 
(T____T)

dapat MC pun pling lama dapt sejarah hidup. seminggu bai. tapi tu pun tak cukup untuk muka aku pulih balik, dengan 5 6 jahit yang tak jadi, aku soh doc tu gam je. takut aku. ngalahkan sarip dol gengster kampung je muka parut-parut jahit.*nanges*


p/s: dah macam cerpen pulak entri kali ni. huhu. melayan kesakitan gamaknye. *nanges lagi*

update :


Review dermatix pada parut timbul

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!