It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, July 3, 2011

rumah kura-kura ala-ala hawai sempena raya


salam semua
kembang sungguh tina.
hebat!
haha. kan aku dah gtaw dulu kan nak update perkembangan atan dan tina ni yg terbaru.
entri masa dorang kecik: cople kura-kura tumpang kondo
tutorial *xbley blah ayt tutorial* : bezakan jantina kura-kura 

meh-meh kenal semua. dorang ni fotogedik T__T

eh..main panjat-panjat pulakkk :P 

 tengok! dorang usya korang ni^^
 dan tengok ni rumah dorang ala-ala hawaiii.siap ada pokok kelapa lagi.


hamboi tina..dah jadi macam badak berendam dah tu :p

kalau aku balik gombak time2 weekend, aku bawak balik la dorang ni boh dalam raga moto.
bukan main senyap je dorg duduk. mesti dorang cuak je dok dalam raga tu. HAHA
aku lepaskan dalam kolam ikan. bagi dorang kenal spesis ikan ni rupanya macam mana.
tengok tu! siap main kejar-kejar lagi, ololo comel :)


dah malas la tu. lepak je la plak :p

comel kan. hehe..bagi yang nak cari teman sembang-sembang, beli lah kura-kura ni..senang bela..murah pun murah. xsampai RM30 dah boleh dapat dorg sepasang,rumah dia n makanan dia.

nak suap makanan pun boleh dah sekarang ni. macam baby pulak atan n tina ni main suap-suap :D

8 comments:

aliaa farhana said...

heeee~ comel! kak al je ta wat lagi entri pasal kura2 kak al....hehe

neyra shazeyra said...

heh bela kura2 jugak!

Pakcu Sofi said...

kes buli kura-kura ni ;D

aida4eva said...

kak al : hihi..wat la gak kak al :) nak tgk jugak :D

aida4eva said...

neyra: ye ke??nak tgk2..:D

aida4eva said...

pakcu: haha..mn de..dorg rela je :P

Amy Amira said...

dan makin membesar dah,comel akak letak mana kura2 ni?

aida4eva said...

amy : dah tak de dik..lepaskan kat kolam ikan jiran :) dh besar sgt dah..sian dia dok tempat sempit2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...