It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

rumah kura-kura ala-ala hawai sempena raya
Sunday, July 3, 2011 | 10:25 PM | 8 comments

salam semua
kembang sungguh tina.
hebat!
haha. kan aku dah gtaw dulu kan nak update perkembangan atan dan tina ni yg terbaru.
entri masa dorang kecik: cople kura-kura tumpang kondo
tutorial *xbley blah ayt tutorial* : bezakan jantina kura-kura 

meh-meh kenal semua. dorang ni fotogedik T__T

eh..main panjat-panjat pulakkk :P 

 tengok! dorang usya korang ni^^
 dan tengok ni rumah dorang ala-ala hawaiii.siap ada pokok kelapa lagi.


hamboi tina..dah jadi macam badak berendam dah tu :p

kalau aku balik gombak time2 weekend, aku bawak balik la dorang ni boh dalam raga moto.
bukan main senyap je dorg duduk. mesti dorang cuak je dok dalam raga tu. HAHA
aku lepaskan dalam kolam ikan. bagi dorang kenal spesis ikan ni rupanya macam mana.
tengok tu! siap main kejar-kejar lagi, ololo comel :)


dah malas la tu. lepak je la plak :p

comel kan. hehe..bagi yang nak cari teman sembang-sembang, beli lah kura-kura ni..senang bela..murah pun murah. xsampai RM30 dah boleh dapat dorg sepasang,rumah dia n makanan dia.

nak suap makanan pun boleh dah sekarang ni. macam baby pulak atan n tina ni main suap-suap :D

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!