It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

couple yang belum kawin tumpang kondo kami tanpa segan silu dan kura-kura comei.
Tuesday, June 7, 2011 | 10:29 AM | 40 comments

salam semua..
dah lama dah CIk Megipama ni request untuk update entri mengenai kura-kura tomey nih.
tetapi disebabkan kes nyanyuk yang kerap menjelma, 
saya memohon ampun dan maaf ye Cik Megipama (^___^)

dulu ade wat entri pasal kura-kura ni jugak.tapi yang tu tunjuk gambar je.

memperkenalkan couple paling daring di dunia yang belum kawin tapi dah tumpang kondo kami tu...Atan dan Tina. class kan nama tu..harhar. kami bagi dorang duduk sebilik. tapi JAIS kompom tak kacau. agagaa

              yang kiri tina, yang kanan ni atan.      masa ni bulan 1 hari tu.kecik kan                                    
lepas 3 bulan berlalu


 tengok ni..makin membesar..sebelum ni duduk hujung jari je..bulan 3 hari tu dah besar dah..rumah dia pun dah nampak sempit..wwuuuuu~ cian atan n tina ye..

kemain menyembang dengan dia hari-hari..ni belum terbaru lagi..nanti aida update yang lagi terbaru di mana mereka semakin membesar dengan sihat dengan rumah baru ala-ala hawai dorang..lagi kawaiiii ^^ 

kenal tak kura-kura ni mana satu jantan, mana satu betina? 


 p/s: korang bela ape ek as pet? share la..share la (^___^)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!