It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Saya Nak T-shirt Domo kun!!
Sunday, July 3, 2011 | 6:48 PM | 1 comments

salam semua.
mengejoin GA setelah ditag oleh adik aku yang comot itu
:p


klik banner comei atas ni ye untuk mencuba nasib^^ dan jangan lupa follow beliau.

kenapa aku nak t-shirt ni?

sebab aku tak penah ade t-shirt kacak macam ni. 
kalau aku pakai t-shirt macam ni, pasti aku akan jadi lebih kacak bergaya. 
tambah-tambah lagi, aku suka benda free ni. *jujur kan aku* :p 
dan tambah juga rezeki pada penganjur GA ni.
aminnnn :)

tarikh tutup : 29 Julai 2011 4.00pm

aku tag:
aja
tikah
syasya
aishah

dan pada yang tengah membaca entri ni, korang pun kena tag taw :P
sila buat :)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!