It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Wednesday, July 6, 2011

JM Bariani House Prima Sri Gombak. sedap! panjangnya!


salam semua.
ahad 2 minggu lepas aku ke JM Nariani House ni dengan mama tersayang.
sedap weyh nasi beriani ni. panjang gila nasi dia. 
mari meningkatkan kadar kecuran air liur kalian dengan tatapan gambar di bawah.
^____^

kesemua hidangan tidak termasuk air

kiri ni ayam beriani kot kalau tak silap, yang kanan ni ayam beriani masak merah. *terbaik*



kiri ni beriani daging. pun terbaik! lembut je dagingnya. yang kanan pulak nasi. panjang oh!


ha..nampak tak panjang mana nasi tu? tergamam jap tengok nasi panjang macam tu.
=.=

  
budak nakal in the house. kesayangan.
kalau dia menangis, aku pun boleh join dia menangis.
T______T


my sayang-sayangs..nampak tak air pink depan ni? ni air bandung spesial dorang. sedap gak wey. air bunga rozelle pun ada. siap dia letak kelopak bunga dia lagi untuk kunyah-kunyah! sedap lah!

lokasi: Prima Sri Gombak.
 sila klik map untuk lebih jelas ye.

harga set nasi beriani ni boleh tahan jugak. RM12-16..bergantung kepada menu yang dipilih.

NOTE: kalau teringin nasi beriani gam, menu beriani gam tu hanya ada pada hari rabu dan sabtu sahaja. 

moh la kome pegi makan nasi beriani dekat JM Bariani House ni..banyak lagi cawangan lain. sila goggle ye :) *pemalas*

5 comments:

AL AZRUL said...

sedap...LAPAR rase....
perghh, 4 inci...pnjg kot nsi tu....

jom try sate tulang...

http://alazrul.blogspot.com/2011/07/ronggeng-dan-sate-tulang.html

Hans said...

walaweh
panjang2 je nasi dia
kenyang la makan

Wordless Wednesday #5

aida4eva said...

al azrul: kan..terkejut tgk pnjg cam tu..hoho..sate tulang??wah..bunyi hebat :P

aida4eva said...

hans: sangat super duper kenyang! :D

Anonymous said...

Nasi dia tu memang sedap tapi harganya terlalu tinggi and portion pun kurang. Kalau dengan harga tu patut portion lebih. Not recomended. Unless portion nya di tngkatkan. Lupakan saja

Penduduk Sri Gombak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...