It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

JM Bariani House Prima Sri Gombak. sedap! panjangnya!
Wednesday, July 6, 2011 | 12:58 AM | 5 comments

salam semua.
ahad 2 minggu lepas aku ke JM Nariani House ni dengan mama tersayang.
sedap weyh nasi beriani ni. panjang gila nasi dia. 
mari meningkatkan kadar kecuran air liur kalian dengan tatapan gambar di bawah.
^____^

kesemua hidangan tidak termasuk air

kiri ni ayam beriani kot kalau tak silap, yang kanan ni ayam beriani masak merah. *terbaik*



kiri ni beriani daging. pun terbaik! lembut je dagingnya. yang kanan pulak nasi. panjang oh!


ha..nampak tak panjang mana nasi tu? tergamam jap tengok nasi panjang macam tu.
=.=

  
budak nakal in the house. kesayangan.
kalau dia menangis, aku pun boleh join dia menangis.
T______T


my sayang-sayangs..nampak tak air pink depan ni? ni air bandung spesial dorang. sedap gak wey. air bunga rozelle pun ada. siap dia letak kelopak bunga dia lagi untuk kunyah-kunyah! sedap lah!

lokasi: Prima Sri Gombak.
 sila klik map untuk lebih jelas ye.

harga set nasi beriani ni boleh tahan jugak. RM12-16..bergantung kepada menu yang dipilih.

NOTE: kalau teringin nasi beriani gam, menu beriani gam tu hanya ada pada hari rabu dan sabtu sahaja. 

moh la kome pegi makan nasi beriani dekat JM Bariani House ni..banyak lagi cawangan lain. sila goggle ye :) *pemalas*

Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!