It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

bersyukurlah atas kurniaanNya
Monday, June 6, 2011 | 12:07 AM | 8 comments

sekarang ni ramai yang lelaki jadi perempuan,
perempuan jadi lelaki,
yang tak betul-betul jadi, kemain lagak mengalahkan perempuan or lelaki.

contoh macam tomboy atau pengkid, cara jalan, pakaian, lagak bercakap, kemain kalah 'Seth Tan'.
haha.
kalau yang pondan atau bahasa kampungnya, bapuk. (-.-)
lenggang lengguk montot masa jalan, pakaian seksi kemain, gaya duduk kat kerusi nak menggoda je. 

bala..bala.. ini semua kena mandi bunga ni. (ayat dlm HKLBR)

semalam kan aku ade wat entri tentang tukar jantina 2 kali kan..
mula-mula dia operate jadi perempuan, lepas tu rasa tak best, dia tukar jadi laki balik.
hadoiiiii. >klik sini< 

manusia memang tak pernah puas kan :( 


bila bukak dashboard tadi tengok profile picture aku yang ayu kemain (-.-) tu tiba-tiba bertukar jadi gambar katon lelaki dekat pantai siap pegang DSLR lagi..

=.=




sape hack ni??haha. gerun betul aku. ntah sape-sape punya gambar la tu..

~angker~



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!