It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

dapat barang free memang seronok kan (^__^) tapi......
Friday, May 20, 2011 | 10:18 PM | 12 comments

salam.
seperti mana yang kita tahu aku ada menang GA kan..
ala..aku dah bagitaw dulu..dalam entri ni (sini)
 pagi-pagi je dah dapat bungkusan.
tapi satu je tak gemar pos ekspress ni sebab tak hantar sampai pintu.
dia letak dalam peti surat dekat bawah je.
time aku usya tak mandang pun surat. time aku tak usya, ade je.

tapi pos laju memang terbaik siap ketuk pintu umah semua. ade jugak abang-abang posmen yang kemain lagi gatalnya siap mintak nombor tipon lah. ajak makan lah. aku seligi dengan anak lesung baru tahu.

ha..ape dalam sampul surat tu?
taraaaaa! contact lens yang menang hari tu. shawl n kelip comei je tak dapat lagi cik manis tu kata.
tak pe lah sayang. i sanggup tunggu.hihi

warna coklat lens ni.cantik. siap ade celoreng-celoreng lagi. memang la biji mata aku dah cantik, semulajadi  warna biru. tapi sekali sekala nak jugak biji mata warna orang asia. *muntah*

aku amik yang macam ni. eh. aku la dalam gambar tu yang senget-senget tu. =.=

kemain limaploh kali try pakai. tak boleh jugak. kecik betul lah mata aku ni ha. padahal 14.2mm je. ada yang pakai sampai 16mm tu macam mana lah mata dorang. besau kemain. jeles!

akhirnya. setelah cubaan ke limaplohsatu kali, aku berjaya!
rasa macam nak sujud syukur!

bila lens dah masuk melekap dekat biji mata, mata aku merah macam drakula tak dapat darah, air mata mengalir bak mak limah menangis tunggu musalman balik kampung. aku dah gabra kenapa air mata ni tak berenti. habis lah aku. aku pusing ke hulu ke hilir pun air mata tak berenti. matilamak! tolong..tolong aku menjerit merayu!

-dapatkah aku keluar dari masalah ini?-

anda yang tentukan. hantar SMS ke 58201010392379.
 keputusan anda amat bermakna.



 p/s: tolongggg..tolonggg..aku jerit lagii. bala-bala.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!