It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, May 20, 2011

dapat barang free memang seronok kan (^__^) tapi......


salam.
seperti mana yang kita tahu aku ada menang GA kan..
ala..aku dah bagitaw dulu..dalam entri ni (sini)
 pagi-pagi je dah dapat bungkusan.
tapi satu je tak gemar pos ekspress ni sebab tak hantar sampai pintu.
dia letak dalam peti surat dekat bawah je.
time aku usya tak mandang pun surat. time aku tak usya, ade je.

tapi pos laju memang terbaik siap ketuk pintu umah semua. ade jugak abang-abang posmen yang kemain lagi gatalnya siap mintak nombor tipon lah. ajak makan lah. aku seligi dengan anak lesung baru tahu.

ha..ape dalam sampul surat tu?
taraaaaa! contact lens yang menang hari tu. shawl n kelip comei je tak dapat lagi cik manis tu kata.
tak pe lah sayang. i sanggup tunggu.hihi

warna coklat lens ni.cantik. siap ade celoreng-celoreng lagi. memang la biji mata aku dah cantik, semulajadi  warna biru. tapi sekali sekala nak jugak biji mata warna orang asia. *muntah*

aku amik yang macam ni. eh. aku la dalam gambar tu yang senget-senget tu. =.=

kemain limaploh kali try pakai. tak boleh jugak. kecik betul lah mata aku ni ha. padahal 14.2mm je. ada yang pakai sampai 16mm tu macam mana lah mata dorang. besau kemain. jeles!

akhirnya. setelah cubaan ke limaplohsatu kali, aku berjaya!
rasa macam nak sujud syukur!

bila lens dah masuk melekap dekat biji mata, mata aku merah macam drakula tak dapat darah, air mata mengalir bak mak limah menangis tunggu musalman balik kampung. aku dah gabra kenapa air mata ni tak berenti. habis lah aku. aku pusing ke hulu ke hilir pun air mata tak berenti. matilamak! tolong..tolong aku menjerit merayu!

-dapatkah aku keluar dari masalah ini?-

anda yang tentukan. hantar SMS ke 58201010392379.
 keputusan anda amat bermakna.



 p/s: tolongggg..tolonggg..aku jerit lagii. bala-bala.

12 comments:

Cetusan Nurani said...

aku da ckap, ko x paya gatal2 nk pakai...kn da jd drakula bulat*..hahaha..selesaikn mslh anda dengan sms on padan muka..dan anta ke longkang..kihkih..*otak jahat jp..

aiSyah (", said...

wah!:D
teringin nk tg0k..
sile pakai mse g exm t..haha
bjaya bukak x? :P

aida4eva said...

cikda: berunsur kejam di situ~ haha..tak pe..drakula comey..tak penah jumpa kannn :P

aida4eva said...

cik aisyah: wah..lama tidak bersua..hihi..adakah aku berjaya bukak?anda yang tentukan..haha

ika nania said...

ala along .. tu sekejap je .. nanti bila pkai lama2 dh biasa pakai nnti elok la .. tapy ... kalau along ta nak contact lens tu .... aikah nak !! hehe

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

mst la blh bkk. X kn bwk pkai tido plak an. an yg bengkak cm stay up wat antomi ri 2. huhu!

aida c mata ikan, smoga brjya! it looks nice, nicer evrytime, but sometime, it wil harm. have a care! a lot of!

Prince Halilintar said...

congratz la aida menang contest tu..tapi prince xpandai nk pakai contact lens ni..prefer pakai spec je...hehe

aida4eva said...

ika: hang dah besa pakai ek?ish2..rugi duit je..bgtaw kat abh! haha..tak dapat la along nak bg hang.kang belajar ntah mana, melawa je lebih :P

aida4eva said...

dina: aippppp..mana ada aku mata ikan..babap kanggg :P kan kan..tp benda free..ape slhnya...:)

aida4eva said...

prince: tq prince..ni pun first time ni..huhu..tu yg gayat..pakai spek lebih mudah...tp bila pakai lens akan lebih yakin..kwn ckp..btl x?

Nzyrahun said...

pakai elok2 kena bersih hehehe

KUREKURE COMEL said...

ehem..jgn ditanya mina....kompem taktau sbb tak pernah pakai..hehehe...



sapa suruh pakai yee....tgk2...kalau jd pe2..sapa risau...ayookkk...


takde pe2 kot...aida stop pakai kejap ye....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...