It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

islam tetapi bangga juga berbogel.
Thursday, June 2, 2011 | 10:00 PM | 10 comments

mood hari ni : memperingati diri sendiri dan kalian semua

mengenai aurat ya wahai muslimah dan muslimin semua. 
kelihatan seperti terpanggil untuk buat entri macam ni.
eceh..skema pula. bukan ape. aku akui aku pun bukannya sempurna. tetapi, aku nak kongsi dengan semua mengenai muslimah dan bogel ni. kerana, selama ni bila tengok, hanya bebel dalam hati je..

sesungguhnya teguran dengan hati adalah selemah2 iman. nauzubillah

"Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar); cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu. Dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani." [Surah Al-Ahzab:59]

Menutup aurat ni bukan je supaya tidak dapat dilihat, malah tidak memperlihatkan bentuk badan.

jika menampakkan bentuk badan dngan sendat atau nipis, Biarpun berpakaian, ia seperti berbogel. memperingati diri sendiri dan orang disekeliling. nauzubillah.
sekarang ni macam trend pulak. pakai legging, pakai singlet. bukan tak boleh berfesyen atau begaya, cuma perlulah menutup aurat ye..
nauzubillah..

SILA SAHIN. 1st muslimah yang bangga sangat berbogel tu.
masyaAllah

siap masuk PLAYBOY lagi. %&#$!!!

memang rambut sama hitam,hati dan keinginan lain-lain. tapi itu bukan alasannya nak berbogel cik kiah oi.
dunia..dunia..

terbaru pula tentang adinda evans yang mengaku sudah tiada dara dan dia tak kesah tentang itu. dan syukur dia dah delete entri tu. dia baru berumur 14. masih banyak dugaan dunia yang perlu ditempuh.

semoga allah melindungi kita dan sentiasa menetapkan hati kita di jalan yang benar.
aminnnn.


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!