It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

hadiah hari guru dari BEN ASHAARI! Super terharu!!!
Tuesday, May 17, 2011 | 12:52 AM | 20 comments


aku dapat hadiah hari guru yang kedua dari bang beng beng b0ng kita ni..

sangat terharu.

blog guru pilihan tu weyh..


klik gambar di atas untuk ke blog sifu ben nih.

pada aku, abg ben ni sememang nya a person yang very down to earth. sangat baik dan peramah pula. tak lokek berkongsi tips, nasihat, ilmu, siapa yang tak kenal beliau?? first time aku stat blogging 6 bulan lepas, dia lah blogger first yang aku kenal. sana sini abg beng. ben ashaari. abg badan ketak. tabikk!

sangat salute pada dia. to abg beng, ini adalah sangat terharu! sobsobsob.*nanges lajulaju*

gambar gathering di TS dolu-dolu.
nak tengok klik tepi ni (Part One) (Part two) (Part Three)

terima kasih abg beng :)
semoga murah rezeki abg beng dan orang rumah ye. moga bertambah berlipat-lipat ganda!

mari kita bagi hadiah pada abg beng balik dengan vote dia untuk digi award: blogger of the year.


abg beng memang layak! pasti!
p/s: seronok dapat kenal blogger-blogger masa kini. semuanya ramah-tamah!(^__^)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!