It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, May 17, 2011

hadiah hari guru dari BEN ASHAARI! Super terharu!!!



aku dapat hadiah hari guru yang kedua dari bang beng beng b0ng kita ni..

sangat terharu.

blog guru pilihan tu weyh..


klik gambar di atas untuk ke blog sifu ben nih.

pada aku, abg ben ni sememang nya a person yang very down to earth. sangat baik dan peramah pula. tak lokek berkongsi tips, nasihat, ilmu, siapa yang tak kenal beliau?? first time aku stat blogging 6 bulan lepas, dia lah blogger first yang aku kenal. sana sini abg beng. ben ashaari. abg badan ketak. tabikk!

sangat salute pada dia. to abg beng, ini adalah sangat terharu! sobsobsob.*nanges lajulaju*

gambar gathering di TS dolu-dolu.
nak tengok klik tepi ni (Part One) (Part two) (Part Three)

terima kasih abg beng :)
semoga murah rezeki abg beng dan orang rumah ye. moga bertambah berlipat-lipat ganda!

mari kita bagi hadiah pada abg beng balik dengan vote dia untuk digi award: blogger of the year.


abg beng memang layak! pasti!
p/s: seronok dapat kenal blogger-blogger masa kini. semuanya ramah-tamah!(^__^)

20 comments:

.m y z. said...

wah bestnya! dah lah dapat review. siap penah jumpa face to face lagi tu. hehe.

BEN ASHAARI said...

huhu..tqqqqqqqqqqqqqq aida ..selamat hari guru ...

putERi-kAtEk said...

selamat hari guru!!!!! hahahahahaa.....

aida4eva said...

myz: ini hari kite..hari lain mana tahu myz pulak kan :)

Diya Edhayaa said...

tahniah aida..:) thanx jgk sggh blog sy..

aida4eva said...

bang beng beng b0ng: perlu tq pd abg beng lah! :) tqqqqqqqqqqqqq balik :) selamat hari guru pd abg beng juga! :)

aida4eva said...

katek: hihi..selamat hari guru! tq! :)

Cikgu Fikri said...

wah..
tahniah..
selamat hari guru..
student ipg ker?
ipg mner?

cik pulau said...

tu memang suatu yang membanggakan..
tahniah...
and selamat harui guru...^^,

Prince Halilintar said...

slmt hari guru jgk aida..=)

Cik Ezy said...

best tu!
=)
selamat hari guru..
hee

aida4eva said...

cikgu fikrI: student ipg lah awak..ilmu khas..huhu..selamat hari guru jugak cikgu :)

aida4eva said...

cik pulau: terima kasihhhhhhh :D

aida4eva said...

prince: time kasih prince..lama tak dgr khabar :)

aida4eva said...

cik ezy: maceh syg! :)

aizamia3 said...

penah baca sebelum ni.. ;)
sesekali dapat direview.. best je kan..

Cetusan Nurani said...

amboi2..

Cetusan Nurani said...

amboi2..

alynn M said...

saya baca juga entry ini. congrats dpt hadiah ari guru dr abg ben! :)

KUREKURE COMEL said...

wahhh..teruja ye dia....hehehe...
tahniah aida....


mina pun nak ucap selamat hari guru dekat aida jgk.....smile...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...