It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Gambar-gambar gathering cikgu Part 0ne.
Tuesday, March 1, 2011 | 6:31 PM | 23 comments


salam.
first time buat entri ada part-part adalah cemas.*gedik*
di petang hari menekan keyboard untuk menghapdet entri pasal gathering.
hoyeh.
ni first time g gathering ye kawan-kawan.
Gathering Cikgu Blogger.
Admin adalah Cik mas
ade dugaan jugak nak sampai sana.
dengan tercangak-cangak cari tempat berkumpul, 
henpon dibanjiri dengan air 100 plus *paling sadis*, 
aku dan 0usemate terbawak abg beng salah jalan masa ke food court. y0ish!




*berjuta kali dating dekat TS pun boley sesat masa cari food court tu. *
*masa dating tak sesat pula =.=*




last-last jumpa jugak semua. tak ramai yang hadir. tapi dapat jugak berkenalan dengan para blogger seantero malaysia. ececey. 
tak lupa juga featuring Abg Ben Ashaari, Bro Framestone dan gadis c0mel, Yuyu Zulaikha.

Orang Kuat: cik mas , Abg beng, Bro Framestone dan si lampuneon

antara yang hadir.


Idola blogger Malaya memberi nasihat. yeyehhhh


macam tema pulak kan. perhati warna merah yang ada pada setiap orang dalam gambar ni. :D

mana yuyu???mana aku??




taraa~~






aku yang kelihatan seperti GIANT bila di sebelah yuyu *nanges*



senarai link yang hadir masa gathering tuh.
klik je dekat nama-nama mereka. aku dah link kan :) right klik gitu :)

                       Cik Mas                 : http://masluvnerul.blogspot.com
                      Bro Framestone     : www.broframestone.com
                      Khaizarien                   : www.khaizarien.com
                      Ben Ashaari         :  http://www.benashaari.com
                      krew 1tube           : http://www.1tube.my/

                       Ikah                         : http://skylangitituindah.blogspot.com
                       Aja                       : http://blogajasasau.blogspot.com
                        Aisyah                    : http://are-sya.blogspot.com
                       Aida4eva               : http://aida4eva.blogspot.com
                       Syafiqah                 : http://comeykiut.blogspot.com
                       Amirah Izzati          : http://devilviernes.blogspot.com
                      Akmal Hilmi         : http://akmalhilmiseksi.blogspot.com
                      Yuyu zulaikha          : http://kupukupukecik.blogspot.com
                       Khai artzfar              : http://khaiartzfar.blogspot.com
                       Shahazwan          : http://shahsuju.blogspot.com
                      Senior Neon         : www.silampuneon.com
                         

p/s : dalam part two nanti nak b0h gambar gathering lagi sambil kenalkan 0usemate yang pegi gathering ni skali  :) boley kan (^__^)




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!