It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, March 1, 2011

Gambar-gambar gathering cikgu Part 0ne.



salam.
first time buat entri ada part-part adalah cemas.*gedik*
di petang hari menekan keyboard untuk menghapdet entri pasal gathering.
hoyeh.
ni first time g gathering ye kawan-kawan.
Gathering Cikgu Blogger.
Admin adalah Cik mas
ade dugaan jugak nak sampai sana.
dengan tercangak-cangak cari tempat berkumpul, 
henpon dibanjiri dengan air 100 plus *paling sadis*, 
aku dan 0usemate terbawak abg beng salah jalan masa ke food court. y0ish!




*berjuta kali dating dekat TS pun boley sesat masa cari food court tu. *
*masa dating tak sesat pula =.=*




last-last jumpa jugak semua. tak ramai yang hadir. tapi dapat jugak berkenalan dengan para blogger seantero malaysia. ececey. 
tak lupa juga featuring Abg Ben Ashaari, Bro Framestone dan gadis c0mel, Yuyu Zulaikha.

Orang Kuat: cik mas , Abg beng, Bro Framestone dan si lampuneon

antara yang hadir.


Idola blogger Malaya memberi nasihat. yeyehhhh


macam tema pulak kan. perhati warna merah yang ada pada setiap orang dalam gambar ni. :D

mana yuyu???mana aku??




taraa~~






aku yang kelihatan seperti GIANT bila di sebelah yuyu *nanges*



senarai link yang hadir masa gathering tuh.
klik je dekat nama-nama mereka. aku dah link kan :) right klik gitu :)

                       Cik Mas                 : http://masluvnerul.blogspot.com
                      Bro Framestone     : www.broframestone.com
                      Khaizarien                   : www.khaizarien.com
                      Ben Ashaari         :  http://www.benashaari.com
                      krew 1tube           : http://www.1tube.my/

                       Ikah                         : http://skylangitituindah.blogspot.com
                       Aja                       : http://blogajasasau.blogspot.com
                        Aisyah                    : http://are-sya.blogspot.com
                       Aida4eva               : http://aida4eva.blogspot.com
                       Syafiqah                 : http://comeykiut.blogspot.com
                       Amirah Izzati          : http://devilviernes.blogspot.com
                      Akmal Hilmi         : http://akmalhilmiseksi.blogspot.com
                      Yuyu zulaikha          : http://kupukupukecik.blogspot.com
                       Khai artzfar              : http://khaiartzfar.blogspot.com
                       Shahazwan          : http://shahsuju.blogspot.com
                      Senior Neon         : www.silampuneon.com
                         

p/s : dalam part two nanti nak b0h gambar gathering lagi sambil kenalkan 0usemate yang pegi gathering ni skali  :) boley kan (^__^)



23 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

bhahahah.. asal yuyu cam kenit gile!

aida4eva said...

yuyu memang kecik n comei lah. geram betui.. :D

Biela Yusoff.. said...

bestnya..huhu....comel2 belako

aida4eva said...

biela: yuyu memang comei :)

Faziera said...

wahh..bile ni??huhu

♥..cik_mas..♥ said...

thanks aida.. sudi juga update psl gathering kan... meh la grab satu blouse from meteor collection :)

k-artz chasez said...

tadaaa khai was here....owh so ini ker tuan punye badan,..wakakakaaa

KUREKURE COMEL said...

amboi...trademark peace tu sama je aida....hehehe.....

EZAN IDMA said...

wah best nye :) uol dekat . leh la gthering togheter2. hehe. bytheway, Takhilang peace tu':)

aida4eva said...

Faziera: sabtu lepas la yang :) 26hb :D

aida4eva said...

cik mas: no biggie la cik mas. blouse? hihi..nanti aida tgk mn yg berkenan ye :)

aida4eva said...

k-artz: haha. inilah dia yg xseberapa tuh. keh3..layan je :)

aida4eva said...

mina: hihi.. trademark yg paling mudah dan efektif di dunia. hihi

aida4eva said...

ezan: ala..kalau turun Kl, roger je la. :D hee~ memang tak hilanghilang peace tuh. yeyehhh (^_^)

nelly said...

meriah !

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

comel...
kamu dan Yuyu..
hehhe...
(n_n)

aida4eva said...

nelly: btl2..walaupun xramai, tp meriah tawww :)

aida4eva said...

orked: aww.. sy x comel.-_-. yuyu je yg comel..kamu chanteekkk! :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alaa..jeles.. T__T

Yang Comel,
Khumaera Ismail

~Kirin Selama Perak~ said...

kenapa akmal hilmi dan amirah izzati tak ajak aku?
HUH!

aida4eva said...

khumaera: sila jgn jeles. nanti kita g gathering sama2 ye :)

aida4eva said...

KSP: sila bersabar :)

lady dayana. said...

best nyaaaaa..........huaaa nk datnag jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...