It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, May 17, 2011

no biggie dearie! entri balas-membalas

semalam dah dapat review dari abg beng.
hari ni dapat entri dari cik da.
my ex-roomate,gaduhmate and segala mate lagi.

marilah kita terjah.
blog cik da ni islamic. sejuk je mata tengok.

sila lah terbang ke sana ye untuk tengok sebab ape cik da wat entri tersebut


  2009. 
aku dan cik da.
gelapp gilaaa muka aku sebab ada PJ masa tu. kemain mengamalkan gaya hidup aktif berlari 2.4km hari-hari. ok. itu tipu. tapi memang masa tu muka macam budak tingkatan 2. *sila muntah sekarang*
-.-

=
=
selepas 2 tahun
=
=

 2011. 

 yang ni gambar segar dari ladang. tadi kami keluar ke VIVA HOME, Cheras. ye la..tempat yang aku beli Macarons dulu tu. >KLIK SINI<

muka masing-masing dah berubah. gaya pun dah berubah. cuma aku masing keanak-anakan seperti dulu.

macam mana nak kawen ni? tidakkkkk~ 


 anyway, tq cik da! :) 


p/s: cik da ni kawan aku gaduh dolu-dolu. :D 

19 comments:

Cetusan Nurani said...

ini adalah satu serangan balas
*sila takut ya!.

betul ke sejuk tgk blog i???alhamdulillah...

thanks ya cik eda...:p

jeRza said...

gaduh2 dulu ye . haha

Prince Halilintar said...

yeke islamic..nk terbang ke sana lah..hehe

nampak cam budak2 eh?hmm..ahalah..bape umo ni???hahahha

aida4eva said...

cikda: hehe..most welcome cikda :D

aida4eva said...

jerza: gaduh2 sayang namanya..hehe

aida4eva said...

prince: islamic..botoi2 :) hehe.. prince tgk aida mcm umo berapa???hihi

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

huhuh..tq sudi mai ke blog yer syg..

p@kcikLie said...

salam singgah dari PCL..

gaduuh2 manja ..membawa kenagan manis... itu la yg best bila diingat2kan..

Cetusan Nurani said...

umo dia doplohdua tahu..saya umo tujohbelas tahun..*ini menipu,jgn percaya*..huhu

Dayana AZ said...

tadi terbaca entry pasal viva home, skang baca lagi. mcm pemes je tmpt ni haha.. dayana tak pna jejak ag :P.
macarons humm.. tak pna ase.. nk ase :D!

cik heroin said...

hai ! 1st time sy dtg sini ^^ nti sy dtg lagi ^^

JOIN CONTEST & MENANG ROOM MAKEOVER WORTH RM5000



nk join bloglist saya? xperlu buat entry. just ke blog sy, tgok di sidebar, ada bloglist, klik, n tgglkan link :) that's all. thanks :)

KUREKURE COMEL said...

muka aida mmg muka mcm kanak2 pun..hihihi...


kalau 20 thn dari skrg...ce tgk...kihkihkih...

aida4eva said...

NUYUI: no biggie syg :)

aida4eva said...

pakciklie: sangat..yg gaduh2 tu yg kita igt :)

aida4eva said...

cikda: aippp..sy baru 14 taun ye :P

aida4eva said...

dayana: viva ni tempat baru..so rmai la nak g..huhu..aida g sebab dekat ngan umah sewa ni je..hehe..try la rasa macs..sedap gak! :)

aida4eva said...

cik heroin: macehhh :)

aida4eva said...

mina: puji ikhlas ke ni? nak pengsang jap. hihi

20 thn dr sekarang? opkos ms tu muka aida dh mcm salena gomes..kehkeh

Cetusan Nurani said...

Ko patbelas ek...patot la suka tgk sin can punyer bekas tisu tu...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...