It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

no biggie dearie! entri balas-membalas
Tuesday, May 17, 2011 | 7:30 PM | 19 comments
semalam dah dapat review dari abg beng.
hari ni dapat entri dari cik da.
my ex-roomate,gaduhmate and segala mate lagi.

marilah kita terjah.
blog cik da ni islamic. sejuk je mata tengok.

sila lah terbang ke sana ye untuk tengok sebab ape cik da wat entri tersebut


  2009. 
aku dan cik da.
gelapp gilaaa muka aku sebab ada PJ masa tu. kemain mengamalkan gaya hidup aktif berlari 2.4km hari-hari. ok. itu tipu. tapi memang masa tu muka macam budak tingkatan 2. *sila muntah sekarang*
-.-

=
=
selepas 2 tahun
=
=

 2011. 

 yang ni gambar segar dari ladang. tadi kami keluar ke VIVA HOME, Cheras. ye la..tempat yang aku beli Macarons dulu tu. >KLIK SINI<

muka masing-masing dah berubah. gaya pun dah berubah. cuma aku masing keanak-anakan seperti dulu.

macam mana nak kawen ni? tidakkkkk~ 


 anyway, tq cik da! :) 


p/s: cik da ni kawan aku gaduh dolu-dolu. :D 


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!