It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, April 3, 2011

Gambar gathering part final. haha



salam.
haha.
ampun..aku lupa yang ke part tiga ni tak publish lagi.
maap ye
harap-harap belum basi lagi cerita ni.errrrrr~
(^___^)
sila jamu mata ye :)



kesemua ousmate saya kecuali abg beng! uhuk2


pose gaya lain plak. abg beng nak pose macho je :p


ha..abg beng dah mengaku kalah. now dia dah pose comei. tg0k! 
semua pun peace dengan muka maneh (^__^)
pssstttt. jenuh taw nak pujuk abg beng ni buat peace. jenuh jenuh. :p
grrrrrrrrrrr~ 


beramai-ramai.


p/s: harap-harap dapat j0in gathering lagi macam gini. terbaek lah :)

24 comments:

forever love said...

gathering bila nie.?

Chegu Zubir said...

susah tu nak bgambr dengan bloger terkenal
hehehhe
jom baca nih
Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"

Woofer Storm said...

bestnya dpt join ni..ermmmm

ila said...

dari blog abg ben ke sinie..

comel2 semua akk2 n abg ben

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

ooo..best la babe! FA dtg dr blog abg ben..comey2..

Gen2Merah said...

best nya dapat gathering macam tu kan..

shark said...

mcm2 posing ada...
hehhe
btuah abg ben

TaufiqHafiidh said...

pehhhhh...betul2 bertuah ni...hehe

Nurul Hidayah said...

salam ziarah dr blog Abg Ben....
bestnye dpt jmp abg ben yer..huhu, jom singgah ke blog sy... :)

nelly said...

meriah !

aida4eva said...

forever love: dah lama dah atiq..dah sebulan kot..de entri part one dulu :)

aida4eva said...

chegu zubir: haha..memaang payah. tp bila dah ade peluang, ape lagiii..serbuuuuu~

aida4eva said...

woofer storm: memang best! thumbs up! :)

aida4eva said...

ila: comel??kihlihkih :) mn de lah. ila lg comey :)

aida4eva said...

siti nur fatimah: abg beng yg comel..hehe

aida4eva said...

gen2merah: sudah semestinya best :D

aida4eva said...

shark: abg ben bertuah? tak lah..kitaorg la yg bertuah :)

aida4eva said...

taufiq: memang! :) hehe..sangat!

aida4eva said...

nurul hidayah: hehe..best..i will fly :)

aida4eva said...

nelly: sangat meriah! :)

forever love said...

tuela lama gler.. bukan sebulan da.. haha.. dari bulan 1.. skrg bulan 4 da..

aida4eva said...

FL: tu la..dh lama dh..tu yg kata dah basi tu. kui3

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...happening betul...sokmo buat mina jeles tau...hihihi

aida4eva said...

mina: ala-ala. namo lah jeles nnt kita g gathering berdua je nak? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...