It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Gambar gathering part final. haha
Sunday, April 3, 2011 | 2:16 AM | 24 comments


salam.
haha.
ampun..aku lupa yang ke part tiga ni tak publish lagi.
maap ye
harap-harap belum basi lagi cerita ni.errrrrr~
(^___^)
sila jamu mata ye :)



kesemua ousmate saya kecuali abg beng! uhuk2


pose gaya lain plak. abg beng nak pose macho je :p


ha..abg beng dah mengaku kalah. now dia dah pose comei. tg0k! 
semua pun peace dengan muka maneh (^__^)
pssstttt. jenuh taw nak pujuk abg beng ni buat peace. jenuh jenuh. :p
grrrrrrrrrrr~ 


beramai-ramai.


p/s: harap-harap dapat j0in gathering lagi macam gini. terbaek lah :)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!