It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

BEN ASHAARI BICARA CINTA SEKALI LAGI
Monday, May 16, 2011 | 5:12 PM | 31 comments

abg beng rindu orang umah ye buat segmen pasal cinta ni?
(^______^)

marilah join segmen cintan cintun nih .
klik header beliau bawah ni tawwwww~




pengalaman cinta?
cinta itu mendewasakan. cinta juga membuat orang gembira, berduka.

Pada aida, dalam percintaan, yang pentingnya ialah setia. Kalau bercinta bagai nak rak pun, tapi salah sorang tak setia, curang sana sini, itu bukan cinta sebenar. dunia percintaan adalah indah jika dinikmati dengan betul.
cinta dapat mengubah duka menjadi suka. hati sentiasa tenang dengan adanya si pencinta yang sentiasa menyokong di sisi, menegur jika salah, dan membantu jika dalam kesulitan.

Terima kasih Mr. A 


BERCINTA DAHULU atau NIKAH DAHULU ?

perkara ni adalah bergantung kepada hak masing-masing. ada yang bercinta dan terus kawen bahagia hingga ke akhirnya dan ada juga yang hancur di tengah jalan. begitu juga dengan nikah dulu. siapa tahu tiba-tiba orang yang kita kawen tu tak sesuai dengan kita jika terus nikah? bertengkar hari-hari. habis pecah pinggan mangkuk kat rumah kena baling. kan naya!
Namun, zaman dulu-dulu kan nikah terus dan bahagia hingga ke akhirnya. ya. memang ramai. yang tu sebab apa? ibu bapa tentukan. restu ibu bapa kan penting. begitu juga jika bercinta dulu, yang penting dapat restu.

insyaallah..jika dapat restu, cinta akan lebih mekar dan rumah tangga akan harmoni hendaknya.

aminnnnnn...




p/s: still going strong (^___^)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!