It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, April 18, 2011

muka aku ganas lah. ade plak muka tomboy,



ciskek.
lepas 3 minggu cuti n tak jumpa budak-budak kelas hari tu,
berkerumun dorang tengok 'bekas jahit' kenangan TERINDAH ekciden teruk tu. 
ade yang kata aku ni macam jack sparrow lah. pirates lah. ceti lah,


tak same pung.

dia tak de parut-parut macam sarip dol, tak ganas.

ha..yang ni ganas. parut tu...
erk.lebih kurang! malu lah pulak.
harap-harap itu bukan parut kekal. *nanges*

namun begitu, ade pulak yang kata 
'aida, macam tomboy lah pulak muka kau berparut gini'.
cissssss~ 
muka ganas-ganas sopan ni mana ada muka tomboy lah.

T_______T 

sampai ati taw. sentap ati mak! 

17 comments:

Kak Sam said...

Kena buat plastic surgery ni

nelly said...

mesti comel ..
=)

aida4eva said...

kak sam: huhu..tak perlu kot sampai berplastik2..huhu..haram kan~

aida4eva said...

nelly: comel? oh tidakkk~ kalau tak nape digelar tomboy?T____T

Miecyber said...

Ganaz you...

Ikan Patin Temerloh

KUREKURE COMEL said...

alolo..ciannya aida....lpas ni aida kena rajin pakai ubat hilang parut la...


tp org kata kalau dh berjahit..mesti nmpk kesannye....sabar ye...

aida4eva said...

miecyber: ganas2 perempuan melayu..kihkihkih

aida4eva said...

mina: sekarang pun tak tinggal pakai krim parut tu tiap2 masa..huhu..

xpe mina..janji kita dah usaha kan..aida dah xksh dah parut ni..dah rasa cam sbhagian dr muka. :)

tp kalau boleh, nak la ilang kannnnn :D

Prince Halilintar said...

parut tu la simbol keunikan diri...jadikan ia sbg kelebihan bukan kekurangan..think positif =)

aNiS aNiSa said...

lepas ni letak bio oil kmbali ayu seperti dulu kala la kan..ce try,,,=)

aisyah ahmad said...

wowww..ade scar ke aida??wahh..bleh join geng along bukit beruntung la..hehe;p

aida4eva said...

prince: btl jugak cakap awk tu..tak terfikir pulak..:) tq eh! :)

aida4eva said...

anis: lepas abis krim mederma ni plak aida try bio oil ye :)

insyaallah...:)

aida4eva said...

aisyah: memang along dah ni kebetulan. sarip dol. hihi ;) tp yang bukit beruntung tu wajib lah..sebab Mr.A org sana :) *tettttt*

chenta nana said...

takpe... muka ganas tapi hati cute cakap kat diorang...

aida4eva said...

chenta: hihi..yang tu sudah pasti :) mmg cute pun =.=

angah said...

relax2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...