It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

muka aku ganas lah. ade plak muka tomboy,
Monday, April 18, 2011 | 9:49 PM | 17 comments


ciskek.
lepas 3 minggu cuti n tak jumpa budak-budak kelas hari tu,
berkerumun dorang tengok 'bekas jahit' kenangan TERINDAH ekciden teruk tu. 
ade yang kata aku ni macam jack sparrow lah. pirates lah. ceti lah,


tak same pung.

dia tak de parut-parut macam sarip dol, tak ganas.

ha..yang ni ganas. parut tu...
erk.lebih kurang! malu lah pulak.
harap-harap itu bukan parut kekal. *nanges*

namun begitu, ade pulak yang kata 
'aida, macam tomboy lah pulak muka kau berparut gini'.
cissssss~ 
muka ganas-ganas sopan ni mana ada muka tomboy lah.

T_______T 

sampai ati taw. sentap ati mak! 

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!