It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !
Friday, April 15, 2011 | 5:24 PM | 9 comments
salam semua!
jom jadi bebudak sat. 
abg bengg ajak ni. 
semua suka tengok katon kan. aku kalau kat umah tu, tengok katon je la doplohpat jam.
lalalala~ 

tapi, dalam banyak-banyak katon, aku paling suka katon Sailormoon!


sebab ape aku suka? haaa..aku suka sebab katon ni cun melecun kaki panjang, rambut panjang. ececeyyy.
konon felling diri sendiri pun macam tu lah.. tapi.nan ado!


menawan tertawan kan dia. alalala~ 

part paling aku suka time dia cakap "dengan kuasa bulan, akan menghukummu!" 
pehhhhh. besar pengaruhnya pada aku. hihi

katon yang aku tak suka pulak Naruto.
aku tak tahu kenapa orang suka sangat tengok katon ni. 

bagi aku kan, cite ni serabut taw. 
 fire sana, fire sini, ilmu pemecah bayang lah, ilmu yang pelik-pelik lah. 
heavy sangat cerita ni. mungkin tak sesuai untuk jiwa lembut macam aku ni. haha

superhero yang aku nak jadi pulak ialah the legend. Superman.
nak jadik kuat, tak yah beli dapur gas. makanan leh terus panas, boleh skodeng jawapan orang sebelah time exam. boleh terbang sana-sini tanpa risau jatuh moto -.- 



 taraaaa~ dah jadi pon superman versi pompuan. hihi

jom j0in segmen abg beng ni..syok lah. tringat zaman kanak-kanak :)

klik header bawah ni tawwww! :)




p/s: sampai sekarang pun ske tengok katon. normal je la kan :) 





Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!