It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

salam semua!
jom jadi bebudak sat. 
abg bengg ajak ni. 
semua suka tengok katon kan. aku kalau kat umah tu, tengok katon je la doplohpat jam.
lalalala~ 

tapi, dalam banyak-banyak katon, aku paling suka katon Sailormoon!


sebab ape aku suka? haaa..aku suka sebab katon ni cun melecun kaki panjang, rambut panjang. ececeyyy.
konon felling diri sendiri pun macam tu lah.. tapi.nan ado!


menawan tertawan kan dia. alalala~ 

part paling aku suka time dia cakap "dengan kuasa bulan, akan menghukummu!" 
pehhhhh. besar pengaruhnya pada aku. hihi

katon yang aku tak suka pulak Naruto.
aku tak tahu kenapa orang suka sangat tengok katon ni. 

bagi aku kan, cite ni serabut taw. 
 fire sana, fire sini, ilmu pemecah bayang lah, ilmu yang pelik-pelik lah. 
heavy sangat cerita ni. mungkin tak sesuai untuk jiwa lembut macam aku ni. haha

superhero yang aku nak jadi pulak ialah the legend. Superman.
nak jadik kuat, tak yah beli dapur gas. makanan leh terus panas, boleh skodeng jawapan orang sebelah time exam. boleh terbang sana-sini tanpa risau jatuh moto -.- 



 taraaaa~ dah jadi pon superman versi pompuan. hihi

jom j0in segmen abg beng ni..syok lah. tringat zaman kanak-kanak :)

klik header bawah ni tawwww! :)




p/s: sampai sekarang pun ske tengok katon. normal je la kan :) 




9 comments:

Kuasai minda said...

Mungkin ramai yang minat kartun Narotu tu sebab cerita dia ada lawan-lawan...dalam cerita macam ni, yang baik akan menang dan yang jahat akan kalah juga akhirnya (walaupun kekadang menang dulu). Semua tu sesuai dengan jiwa manusia yang nakkan baik-menang dan jahat-kalah. Mungkin sebab tu le ramai yang minat kot...

fashah84 said...

segmen ni buat rindu zaman kanak2 ler..;-)

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Nazurah Mohd Noor said...

terbang dari blog abg Ben (:
*rinduuuuu zaman kanak kanak .

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Wafiy Suzly said...

datang dari blog ben ashaari, jemput singgah blog saya ye.. huhu, kartun memang susah nak dilupakan kan? harap boleh keep in touch in blog.

http://wafiysuzly.blogspot.com

nur said...

normal je.. ada juge kakak kakak, mak mak mahupun nenek nenek yg suke katun ni kan..

m y z . z i e m a said...

mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^

kcik2 dlu pun tak penah miss tgok sailormoon. hahahh.

KUREKURE COMEL said...

mina suke gile cerita sailormoon tu...weeeee....


setiap hari ahad kan dulu...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...