It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

di kala kilat sabung-menyabung, lagi rasa sakit usinn.
Thursday, March 10, 2011 | 12:44 AM | 22 comments


salam semua.
aku masih sakit lagi. muka dah macam belon air ni. kembang je.
klakar pun ade tengok muka sendiri macam ni,
sangat tidak cool ye kawan-kawan.

seronok rasa bila ramai yang komen bagi semangat, pada entri lepas. 
tak sempat baca?>KLIK SINI <
mereka doakan aku cepat sembuh,
aku amat hargainya. pecah rekod tu dengan 59 komen.
terasa macam aku warded dekat hospital dan berduyun-duyun orang melawat.
TERIMA KASIH KALIAN!!
terharu la gini nak nanges lagi voley?
belum tambah lagi kawan-kawan yang tak putus-putus komen di FB, 
mesej di henpon murahan aku tu,
rasa sangat terharu ye hati kecil ini. eh. kecil ke ke?  

hurm. tapi....
hajat hati yang tak nak muka jahit-jahit macam sarip dol gengster kampung tu tak kesampaian,
malam tadi, mama tersayang bawak aku pegi klinik untuk cuci luka.
bila cuci tu teramat lah sakit.  bila dah bukak semua, doktor detect yang luka tak digam dengan sempurna dan ia terbuka semula.
=.=*
jadi doktor sarankan aku jahit. dengan lelehan air mata berbaldi-baldi, aku setuju sebab dah teruk sangat doktor tu cakap.

  

 bayangkan muka aku yang macam bantal tu jadi macam muka ahli gusti yang berjahit2 ni?


oh tidakkkkk~ 
banyak jugak jahit tu. dekat 20 jahitan lebih. lebih kurang gambar atas ni la. 
tpi dekat idung tak de.ade dekat pipi dan seangkatan dengan nye.
doktor tu ingat dia jahit bantal agaknye main tekan je pipi belon air aku ni. -_- 

betul kata usop. bila kilat sabung-menyabung, lagi rasa sakit. (T__T) 
   

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!