It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, March 10, 2011

di kala kilat sabung-menyabung, lagi rasa sakit usinn.



salam semua.
aku masih sakit lagi. muka dah macam belon air ni. kembang je.
klakar pun ade tengok muka sendiri macam ni,
sangat tidak cool ye kawan-kawan.

seronok rasa bila ramai yang komen bagi semangat, pada entri lepas. 
tak sempat baca?>KLIK SINI <
mereka doakan aku cepat sembuh,
aku amat hargainya. pecah rekod tu dengan 59 komen.
terasa macam aku warded dekat hospital dan berduyun-duyun orang melawat.
TERIMA KASIH KALIAN!!
terharu la gini nak nanges lagi voley?
belum tambah lagi kawan-kawan yang tak putus-putus komen di FB, 
mesej di henpon murahan aku tu,
rasa sangat terharu ye hati kecil ini. eh. kecil ke ke?  

hurm. tapi....
hajat hati yang tak nak muka jahit-jahit macam sarip dol gengster kampung tu tak kesampaian,
malam tadi, mama tersayang bawak aku pegi klinik untuk cuci luka.
bila cuci tu teramat lah sakit.  bila dah bukak semua, doktor detect yang luka tak digam dengan sempurna dan ia terbuka semula.
=.=*
jadi doktor sarankan aku jahit. dengan lelehan air mata berbaldi-baldi, aku setuju sebab dah teruk sangat doktor tu cakap.

  

 bayangkan muka aku yang macam bantal tu jadi macam muka ahli gusti yang berjahit2 ni?


oh tidakkkkk~ 
banyak jugak jahit tu. dekat 20 jahitan lebih. lebih kurang gambar atas ni la. 
tpi dekat idung tak de.ade dekat pipi dan seangkatan dengan nye.
doktor tu ingat dia jahit bantal agaknye main tekan je pipi belon air aku ni. -_- 

betul kata usop. bila kilat sabung-menyabung, lagi rasa sakit. (T__T) 
   

22 comments:

Cik Cammy Lia said...

eee..ngerinya awk men jahit idup2 ke? xde bius??ish....meremang je rasa..adoi..cepat sembuh yer

Biela Yusoff.. said...

emm..huhu..moga2 cpt sembh ye..tq kak sudi komn di blog biela..thnx ekk

aida4eva said...

cik cammy lia: hidup lg masa dia jahit tu.hehe. bius ade. tp tang nak jahit je la.aida tengok je la doc tu jahit. tp sakit jugakkk :( maceh syg! :)

aida4eva said...

biela: insyaallah biela..:) mudah-mudahan my pleasure dearie :)

fRaMe+LenSeS said...

sabar cheQ.. nadh doakan kamu cepat smbuh tau..

ZACK ENTRY said...

wow, sampai kene jahit..lain kali berhati-hati la yer..

aida4eva said...

nadh: maceh nadh! :) amin :)

aida4eva said...

zack: ganas kan. haha..insyaallah..pasni akan lbh hati2 :)

cik chinta said...

salam, musim ujan ke sampai de kilat sabung menyabung tu? haishh..mampu cakap sile bersabar aida comey..hati yg menanggung..mata sindri yg memandang..perasaan diri yg merasa kesakitan..sapa kan tahu..muaxxx..

ceotgilalensa said...

ya allah. sabar ye aida. huhuhuhu. sakitnye. ngeri je tgk. huhuh

aizamia3 said...

hilang sekejap kecomelannye... huhuhu... sabarlah, bersyukur sekurang-kurangnya takde patah riuk. hanya yang merasai tau camne sakitnya..

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

aida'a!
Gilak ah 20 jahitan!
pas ni hlang la pp gegebu monyot 2.
alahai!

x pe aida'a, pas bkk jahitan 2, meh pkai bio oil ye !

aida4eva said...

cik chinta :hee~ malam2 kan ujan..sakit sampai ke tulang. ecey. propa lebih ni. hihi. maceh syg. muaaxxx~

aida4eva said...

ceotgilalensa: memang sakit syg :( saba ni..mekaseyyyy! :)

aida4eva said...

aizamia3: jgn la hlg terus sudah. wwuuuu~ :( btl2..berat mata memandang, berat lg bahu memikul :)

aida4eva said...

dina: alahai alahai. sedey tgk muka sndr. bila la nak dapat jd mcm dolu2 balik :( hee~ t try bio oil. macey :)

KUREKURE COMEL said...

besar luka tu.....lain kali hati2...



mina tak pernah kena jahit...hope takkan kena smpai bile bile...
seram wooo....



aida kuat la ni....huhuhu...

Fuza Marquis said...

hye,

JAGA PEMAKANAN TAU. JGN BG LUKA NAIK GATAL2

ni first time I datang blog ni

jangan lupa datang blog I (:

aida4eva said...

mina: aida pun harap epas ni xkena jahit dah sampai bila2..huhu..

aida mmg kuat..kuat nanges. huhu

aida4eva said...

fuza: insyaallah..ari tu ade silap makan. punya la gatey..huhu..trauma2

macey kamuu! (^.^)

lady dayana. said...

ouchhhh sakit nya ! sayang nya muka..hm get well soon okay! take care. jgn ganas2. huhu

cacing said...

gila kentang.. ni kalo under taker tengok pun terus menyerah kalah ni.. hahahhah... moga cepat sembuh na....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...