It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

hari tu kutuk. sekarang puji pulak dah
Wednesday, April 20, 2011 | 11:05 PM | 12 comments
salam..
hoyeh hoyeh
dah selesai paper hubungan etnik tadik.
harap-harap dapat la score walaupun masa buat tu banyak rintangan dan dugaannya.
aminnnn.

ape yang kutuk? ye la. baru minggu lepas masa abg beng beng bong buat segmen kanak-kanak tu,
baru je aku kutuk katon naruto kan. ala. ade..kalau tak tengok, sila klik bawah ni.


aku kata tak suka kan.

tapi bila tengok gambar ni, 

 suka pulak aku..


tomeyyyyy! 

errr...dekat muka aku dah ada satu line dekat pipi tu.
 kalau aku tambah lagi 5 line, agak-agak leh jadi comel macam ni tak??haha  -.-  *nanges* 


p/s: boleh golekgolek sampai lebam buat masa ni. esok nak exam baru gelabah ayam :p *biasalah kannn* 



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!