It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Sebulan seratus orang follower!!
Wednesday, February 2, 2011 | 12:50 PM | 3 comments

Alhamdulillah. 
bulat biji mata aku tengok jumlah follower malam tadi.
siyes aku takut and terkejut. aku yang dalam mood berblogwalking semalam terus rasa terketar-ketar.
ok lah. aku admit. aku budak baru dalam medan pertempuran blogspot nih. jadi, aku tergediks la kejap tengok follower yg naik tuh. senyum tak abis lagi nih! ;D ;D ;D

tenkiu very much semua. aku appreciate sangat-sangat kalian.
sebab tu aku sediakan award follower kat tepi sidebar tuh..
ala..yang ni lah.

yang ni khas untuk SEMUA follower aida4eva taw.

tapi korang ramai yang tak amek pun..ala.amek la..spesial made untuk korang taw. 
sedih taw macam ni. sobsobsob~~
T____T 

wokey. kali ni nak umum plak follower bertuah ke 300. (^___^)
maaf tak sempat nak print screen sebab aku menggelabah terlebih semalam. :p


CECOMEL
klik pada gambar untuk melayang ke blog beliau :)
http://cecomel-akidah.blogspot.com/

ini pulak award follower ke 300 untuk anda :)

tengok.siap ade nama kat award lagik tu. :)

terima kasih banyak2..ari tu kamu dapat jadi follower ke 100 kat blog Rara kan..
memang banyak luck lah kamu ni..hihi
jadi, kamu wahai Cecomel, amek la 2 award tu..secara pakej :)
follower lain amek sat je yang kat atas tu taw :)

pssttt. prasan tak award follower ke 100, 200 and 300 ni sume gambar haiwan?
tak prasan? usya kat sini

hihi. sebab ape? aku kan pencinta haiwan :) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!