It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Wednesday, February 2, 2011

Sebulan seratus orang follower!!


Alhamdulillah. 
bulat biji mata aku tengok jumlah follower malam tadi.
siyes aku takut and terkejut. aku yang dalam mood berblogwalking semalam terus rasa terketar-ketar.
ok lah. aku admit. aku budak baru dalam medan pertempuran blogspot nih. jadi, aku tergediks la kejap tengok follower yg naik tuh. senyum tak abis lagi nih! ;D ;D ;D

tenkiu very much semua. aku appreciate sangat-sangat kalian.
sebab tu aku sediakan award follower kat tepi sidebar tuh..
ala..yang ni lah.

yang ni khas untuk SEMUA follower aida4eva taw.

tapi korang ramai yang tak amek pun..ala.amek la..spesial made untuk korang taw. 
sedih taw macam ni. sobsobsob~~
T____T 

wokey. kali ni nak umum plak follower bertuah ke 300. (^___^)
maaf tak sempat nak print screen sebab aku menggelabah terlebih semalam. :p


CECOMEL
klik pada gambar untuk melayang ke blog beliau :)
http://cecomel-akidah.blogspot.com/

ini pulak award follower ke 300 untuk anda :)

tengok.siap ade nama kat award lagik tu. :)

terima kasih banyak2..ari tu kamu dapat jadi follower ke 100 kat blog Rara kan..
memang banyak luck lah kamu ni..hihi
jadi, kamu wahai Cecomel, amek la 2 award tu..secara pakej :)
follower lain amek sat je yang kat atas tu taw :)

pssttt. prasan tak award follower ke 100, 200 and 300 ni sume gambar haiwan?
tak prasan? usya kat sini

hihi. sebab ape? aku kan pencinta haiwan :) 

3 comments:

SYAFIQAH / S said...

uish laju gle follower kau naik..bertubi tubi..congrates!

:)

CECOMEL said...

ALHAMDULILLAH TERIMA KASIH. BAKAL DITAYANGKAN KEDUA2 AWARD TU :)

aida4eva said...

err...syasya..aku pun menggelabah tengok npe bertubi-tubi macam tu..huhu..mace dearie :)

cecomel : sama2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...