It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

SEGMEN 1MALAYSA - SELAMAT TAHUN BARU CINA
Wednesday, February 2, 2011 | 1:55 PM | 8 comments
yeaah. kini kembali bersama segmen abg macho badan ketul-ketul kita :)

tak lain dan tak bukan.

jeng. jeng. jeng.

klik banner tersebut untuk melayang ke blog abg Seben tersebut. eh eh. abg Ben lah. haha
*jangan marah abg ben. nanti kena jual* *wink*wink*

1. kisah kisah menarik sewaktu anda bersahabat dengan rakan rakan yang berbilang kaum :

aww. masa form one dulu, masuk-masuk kelas, aku rapat dengan budak-budak cina lagi berbanding orang melayu. ntah la kenapa. mungkin sebab aku ade jual kad yang comei untuk tulis nama tu dan budak cina yang banyak beli dari aku. hihi  pastu masa form five plak rajin study dengan budak cina sebab mostly dorang pandai add math. tak macam aku. bab2 matematik ni memang serah kat budak-budak cina je lah. *thumbs up*!

ni pengalaman after SPM plak, tyme aku keje dekat Supermarket dekat Pekan Koboi  kampung aku tuh.aku keje dalam 8 bulan la :) bos kedai tu chinese. macam perniagaan family lah. abg jadi bos, adik jadi supervisor. ayah mak jadi VVIP kat sana. aku rapat ngan adik perempuan bos yang jadi supervisor tu. selamba je kitaorang sembang dekat tempat cahier tu. yela. aku keje jadi cashier masa tuh. si abg yang jadi bos tu suka jeling-jeling kami. huh. 

sampai la time nak CNY masa tu, kan kedai cina selalu gantung-gantung riben-riben merah atas syiling tu kan, ade ke patut bos tu soh aku yang ayu lagi sopan ni panjat pasang kat syiling tuh. cis. amarah taw. padahal ramai pekerja laki or perempuan yang lain. aku pun panjat la. bos kan. tak dapat gaji nanti lawan cakap b0s. lepas panjat pasang-pasang riben dan tanglung2 semua, aku rilek la dekat kaunter cashier sebab takde customer pun nak bayar barang. disebabkan si abg a.k.a bos ni tengok aku lepak senang lenang, dia suruh aku lap dinding pulak.

aiyaa apek. manyak dengki la ini olang!

pehh. melawan pun tak guna. aku pun lap la dinding tu dengan hati membengkak. bayangkan macam aku tonyoh-tonyoh muka bos aku tuh. haiya. tapi bila dia lalu, aku sengetkan je mulut buat manis muka ala-ala senyum. dia sengih je dekat aku. CISKEK punya apek. 

masa tyme balik, adik dia yang supervisor tu panggil aku gi bilik abang dia a.k.a bos tu. alamak! b0s dengar ke aku t0nyoh dinding bayangkan muka dia tadi??matilamak. masuk-masuk je aku tengok dia senyum sambil bagi angpau RM200 dan sekotak limau dekat aku. pekerja lain tak dapat pun. YAHOOO!!

baru la aku taw yang dia saja nak bagi aku keje supaya dia boleh kasi angpau lebih sikit. 
apek. sori lah wa kutuk-kutuk u dalam hati tadi. ^__^

2. Ucapan kepada yang menyambut CNY

Gong Xi Fa Cai. 
halawey. jangan makan limau banyak-banyak nye pun. nanti sakit perut berulang tandas pun. kalau ade limau lebih, anta la kat rumah aku ni. boleh jugak makan-makan buat manis mulut. :) errr..angpau pun nak aku nak sebat boleh tak? lalalala~ 

p/s: tringinlah nak pakai che0ngsam tuh. awwwww :) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!