It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

pengumuman secara double entri!
Friday, January 7, 2011 | 2:05 PM | 2 comments
Fuhhh! akhirnya dah selesai ke blog sume rakyat jelata dalam blog nih~
dah rasa macam j0in segmen cari harta karun abg ben pula.
hihi. sy0k tapi berpinar mata kejap.
lalala~
dalam diam tak diam, follower yang ke 200 telah dapat dikenal pasti!



yeay. maaf ye nadd. lambat wat entri pasal nih.
hihi. ni award untuk awak dan special made only untuk awak sebab ada nama awak!
weeee~








nadd...amek secara pakej taw. award atas ni amek,pastu award tepi sidebar tu pun amek ye..hehe.
spesial gitew~ 
follower-follower sekalian yang belum amek award tepi sidebar ni pun sila lah ambil ye. :)
maaf sejak kebelakangan ni tak sempat nak berblogwalking. bagi yang tinggal jejak,saya pasti ikut jejak anda kembali.sabar sat naa~ ^_^

ni ada lagi satu nak umum!
jeng. . jeng. . jeng



adalah aku nak buat cabutan bertuah atau contest dengan menyediakan hadiah special buat follower-follower yang terpilih nanti. aku akan wat kaedah cabutan bertuah secara adil dan saksama or kepada sesapa yang menang contest tu. janji. :) ia akan bermula bila dah sampai 555 follower. jadi,agak lama la begitu kan.
tak pe.. tak pe..biar lambat asal selamat! :)








p/s: lama lagi kan nak tunggu sampai 555 tuh. sempatlah aku kumpul duit buat hantaran. eh eh, wat hadiah untuk yang terpilih nanti. sehari sekupang. lama-lama kena lempang! haha


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!