It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, January 7, 2011

pengumuman secara double entri!

Fuhhh! akhirnya dah selesai ke blog sume rakyat jelata dalam blog nih~
dah rasa macam j0in segmen cari harta karun abg ben pula.
hihi. sy0k tapi berpinar mata kejap.
lalala~
dalam diam tak diam, follower yang ke 200 telah dapat dikenal pasti!



yeay. maaf ye nadd. lambat wat entri pasal nih.
hihi. ni award untuk awak dan special made only untuk awak sebab ada nama awak!
weeee~








nadd...amek secara pakej taw. award atas ni amek,pastu award tepi sidebar tu pun amek ye..hehe.
spesial gitew~ 
follower-follower sekalian yang belum amek award tepi sidebar ni pun sila lah ambil ye. :)
maaf sejak kebelakangan ni tak sempat nak berblogwalking. bagi yang tinggal jejak,saya pasti ikut jejak anda kembali.sabar sat naa~ ^_^

ni ada lagi satu nak umum!
jeng. . jeng. . jeng



adalah aku nak buat cabutan bertuah atau contest dengan menyediakan hadiah special buat follower-follower yang terpilih nanti. aku akan wat kaedah cabutan bertuah secara adil dan saksama or kepada sesapa yang menang contest tu. janji. :) ia akan bermula bila dah sampai 555 follower. jadi,agak lama la begitu kan.
tak pe.. tak pe..biar lambat asal selamat! :)








p/s: lama lagi kan nak tunggu sampai 555 tuh. sempatlah aku kumpul duit buat hantaran. eh eh, wat hadiah untuk yang terpilih nanti. sehari sekupang. lama-lama kena lempang! haha

2 comments:

EZAN IDMA said...

hello my dear si aida2eva. hehe. link adek akak da dpt. and da copy pon gambar ek. cume lom sempat update link. Line bz la dear. Okey thanks. ek. 17hb nt resultnye. okey TQsm

aida4eva said...

ezan: tak pe..tak pe..huhu *bernada sedih* hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...