It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, December 24, 2010

terharuuuu!! sila amek award ni sume!

aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang meng'follow' blog aku yang baru belajar merangkak dan baru berusia 21 hari ni!
tak sangka dalam masa 21 hari, blog ni dah dapat 100++ follower.
sayang korang sume lebih la!

yang bertuah dapat jadi follower ke 100 ialah Deqdeq !

jom usya blog dia. klik gambar di atas ni :)

ini ada award yang tak cantik, tapi ikhlas diberi untuk anda :)


sila ambil ye :)

haaaa~

tak lupa juga pada para follower blog ini semua..
ni ada award kepada kalian sebagai tanda penghargaan,
ikut korang la nak simpan dalam album ke, nak boh kat side bar ke, tapi amek taw..ikhlas buat kalian..
deqdeq pn boley amek yang ni gak..hehe..special ye dapat 2 :)

sila-sila ambil award bawah ni..


nak tag sume follower macam agak mustahil kan..tapi sila lah ambil award ni ye..
pils plis plis ^^

17 comments:

Faris CJ said...

nk amik bleh?

aida4eva said...

uisshhh.,,.kan sy memang bg kat sume follower sy..sila-sila :)

deqdeq said...

wahhh...x sangka plak DeQdEq dpt award nih...tima kasih yer..nanti DeQdEq amik...

aida4eva said...

deqdeq : sila-sila..amek dua-dua taw DeQdEq

deqdeq said...

ok2...dapat dua skali plak tu...bestnya

aida4eva said...

deqdeq : rezeki ari jumaat..hehe :)

deqdeq said...

hehheeh...tu la kan

aida4eva said...

betul3..rezeki jgn ditolak..musuh jgn dicari kan..:) <3

JuanYuan said...

okay nnt Juan ambik :))

aida4eva said...

juanYuan : sila-sila :)

Reen azreen said...

thanks dear...~

yuz said...

wahh...tq..tq...nak rompak skrg gak..heee~

aida4eva said...

reen: my pleasure :)

yuz : sila rompak dengan senang hati..hehe

cinta khadijah said...

thanks tau..(*^_^*)

aida4eva said...

cinta khadijah:my pleasure dearie :)

Kyra said...

dah amek dah , time kaseh tau ;)
tapi sorry amek lmbt heee

aida4eva said...

kyra : no biggie lah..my pleasure :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...