It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

terharuuuu!! sila amek award ni sume!
Friday, December 24, 2010 | 9:24 PM | 17 comments
aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang meng'follow' blog aku yang baru belajar merangkak dan baru berusia 21 hari ni!
tak sangka dalam masa 21 hari, blog ni dah dapat 100++ follower.
sayang korang sume lebih la!

yang bertuah dapat jadi follower ke 100 ialah Deqdeq !

jom usya blog dia. klik gambar di atas ni :)

ini ada award yang tak cantik, tapi ikhlas diberi untuk anda :)


sila ambil ye :)

haaaa~

tak lupa juga pada para follower blog ini semua..
ni ada award kepada kalian sebagai tanda penghargaan,
ikut korang la nak simpan dalam album ke, nak boh kat side bar ke, tapi amek taw..ikhlas buat kalian..
deqdeq pn boley amek yang ni gak..hehe..special ye dapat 2 :)

sila-sila ambil award bawah ni..


nak tag sume follower macam agak mustahil kan..tapi sila lah ambil award ni ye..
pils plis plis ^^

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!