It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Maria Ozawa Bogel
Friday, February 25, 2011 | 1:21 AM | 4 comments

ciskek betul.
ade ke patut cari gambar pelakon p0rno tu dalam blog yang masih suci trang tang-tang nih??

cuba tengok keyw0rd bawah ni;

klik pada gambar untuk pembesaran yang mengkagumkan.

macam tu rupanye ek orang d0k mencari gambar-gambar bogel.
haih.
ade la satu post aku ni tulis nama maria ozawa ni. tapi tak de pun tulis pasal bogel-bogel.
dekat entri ni    > TEKAN<

mesti orang yang search tu kecewa sebab tak dapat gambar maria ozawa bogel. ade la satu gambar bogel yang aku tunjuk dalam blog ni. itu pun kalau orang tu jumpa la. nak sangat bogel kan. y0ish!
dekat entri ni    >TEKAN<


nak teng0k sangat mari ozawa bogel?
meh nak tunjuk.  KLIK SINI!

p/s : harap-harap yang cari gambar tu bukan dari golongan yang beragama islam. amin.. -___-

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!