It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, February 27, 2011

Bulu Mata terpanjang di dunia. stock pakai mascara pun kalah!



salam kalian.
ada baik ka ini hari?
aku nak share satu berita yang aku pun tak pasti ini sahih atau tidak.
tapi benda ni ade kluar paper 2009.

aku pun amek sumber ni dari paper tu lah.
wokey. kali ni adik kecil aku yang bijak terlajak tu yang nak cerita.
berita diserahkan pada beliau ;

" meh kawan-kawan. saya nak share satu berita ni"

 
"teng0k berita ni. tajuknye Bulu Mata Terpanjang di dunia"
leh caya tak?mari kita zaassss~

teng0k. nak kedip-kedip mata gaya seksi pun tak lepas. xrawk lah!

erk. -__________-

panjang bulu mata mengalahkan rambut. 
akak. tak sesuwai lah.T__T

 
hmmmm. boley percaya ke gambar ni ye kawan-kawan?? tapi ni surat khabar ni. lagi satu, dia siap tulis world rekod lagi tu. saya pun pelik jugak.

kawan-kawan nilai sendiri la ye betul ke tidak. babai kawan-kawan! 
(^____^)



p/s : budak kecit ni tak abes-abes cakap yang gambar ni tipu and dia gam rambut dekat bulu mata dia. hihi. budak kecik pun pandai menilai. k0rang pulak macam mana? ape pendapat korang sendiri??

18 comments:

Oreo said...

nampak macam tipu je tp tak tau lah klu betul

KUREKURE COMEL said...

ishh...agak menakutkan.....mcm2 pesen la diorang ni ek....huhuhu...







p/s:mkn budu ye....heeee..tak boleh masuk la.....bau pelik sgt....

aida4eva said...

oreo: kan kan kan..kompius jugak ni. huhu

marshall mathers said...

eleh...tipulah 2....maner ada bulu mata bleh panjang mcm 2..hehehe

aida4eva said...

mina: betul2..xchantek langsung. dah rupa mcam zomba dah. hihi


xlalu makan budu ke? try tempoyak plak. nyum2 :)

aida4eva said...

marshal: kan kan. xmungkin lah. xlogik kan. aishhhh ;p

si para para said...

err ni betul punya ke tipu ni..kalau bulu mata dah pajang..bulu lain agak agak panjang tak..hmmm

AtenAzhar said...

erk erkk . boleh ke bulu mata kita jadi panjang sampai macam tu skali ? tak lawaa ! hahah

Rie said...

ishhhh...takottt!

aida4eva said...

si para-para: xtaw la betul ke tidak. mcm tipoo je. hoho. erk. sampai ke c2 pulak kamu pikir eyh. xterpikir pulak. ekekeke. :p

aida4eva said...

Aten: eh. mcm tak je. umor dah lebih 20 pon bulu mata seinci pun tak sampai. haha. tp kalau org 2 btl2 panjang xtaw la. sgt menakutkan :0

aida4eva said...

rie: memang takot. law jumpa dpn mata, lari je. jgn tunggu2 . hihi

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

ish... nampak macam hantu korea...
argh! dah lama tak tengok hantu korea yang mengerikan...
tak nak nilai...
hehhe..
(n_n)

Namee Roslan said...

eh mmg fashion ke bulu mata mcm tu?? takut je!! :)

http://nameeroslan.blogspot.com/

IftiMonstaa said...

err geli euuuuwwww ! nmpak sgt tipu. cm bulu ketiak pulak =='

aida4eva said...

orkid: hantu korea? style gak tu. hihi. seramnyeeeee~

aida4eva said...

namee roslan: eee. mn de fesyen mcm tu. menakutkan je :(

aida4eva said...

ifti: bulu ketiak??eeeuuuwwww. takotttt. leh wat dandan dah kalau bulu ketiak mcm tu. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...