It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

dah tua-tua baru nak berbogel!
Saturday, December 25, 2010 | 5:16 PM | 17 comments
kenapa dah tua-tua baru nak berbogel?
adusss..
meh nak story dulu sebelum teng0k gambar.

masa kecik-kecik suka sangat tengok kat0n.
sebab ape?*k0rang jawab sendiri :)
aku suka teng0k katon family-family looney tunes.
ala...
yang tweety bird ngan miaw itam tu.. namanye sylvester kalau tak silap.
kje si miaw ni asek nak makan je tweety bird ni.

main point di sini, si kenari kuning ni memang comel kan!! 
rasa nak picitpicit je dia kalau dapat.
teng0k bawah ni.



ololo nomeynye kamu!

tapi sekarang ni beliau dah berumor 60 tahun.
jom cekedaut camne rupa dia bila dah tua-tua ni. 
maintan comey tak?


jeng..jeng..jeng..



alalala. nak picitpicit pun dah tak sampai ati kan.hehe
tu la aku kata..dah tua-tua ni baru kau nak berbogel ye tweety! malu la sikit..
pakai la kain batik ke, tak pun,kutip bulu-bulu tu pastu gam balik. 
haha





p/s : sampai sekarang pun aku suka teng0k kat0n. haha. macam bebudak kan aku :p



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!