It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kalau mata besar je cantik,mata sepet ni huduh la ye??
Monday, December 27, 2010 | 3:00 AM | 16 comments

tajuk entri tu macam keluhan je kan.
sebenarnye tidaklah.
cuma nak bagitahu yang mata besar ke, bulat ke, kecik ke, sepet ke,
semua perempuan adalah cantik!

memanglah bila teng0k gambar perempuan bermata besar, fuh fuh. cantiknya beliau!
tapi kalian tahu tak?
selebriti wanita yang paling cantik tahun 2010 dimenangi oleh 
se0rang model jepun yang matanya tidaklah besar.
namanya Maria ozawa. eh eh. bukan bukan. Minami Akina lah.
Maria ozawa tu tak masuk topik ye kawan-kawan :)

ni gambar Minami Akina tersebut :)

cantikkan walau mata tidak bulat seperti bola :)

beliau ni sebaya je ngan aku rupanye. hoh. tapi muka matured la awak :)
mata paling cantik ni derr! fuh fuh. kagum lah!
Minami Akina ni model pakaian mandi. jadi, k0rang-korang tak payah la pegi guna khidmat abang goggle tu ye. kang free-free dapat claim zina mata. 
cukuplah aku tunjuk gambar dia nih!

tengok mata sajo yo~


rahsia mata beliau cantik adalah beliau sentiasa urut keliling mata dan cuci mata dengan pencuci mata setiap malam. yang penting, tid0 cukup!



alala.nomeynya kamu!


bagi blogger-blogger tegar, mungkin part yang tid0 cukup tu memang kant0i la kan. tapi takpe, kosmetik sekarang kan banyak. hihi


jadi, janganlah rasa d0wn kalau mata k0rang tu tak besar or bulat macam bola. *eh,macam aku terkena je ni!*haha. sebenarnya kecantikan itu adalah subjektif kan. sapa setuju?angkat tangan cepat!!




p/s: beauty is in the eye of the beholder :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!