It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

spread the love GA!
Wednesday, February 23, 2011 | 8:45 PM | 6 comments

salam.
hari ni ntah kenapa rasa sayu je.
sebak.

*tapi sempat lg BW*

pastu terjumpa lah blog orang sekampung. terus senyum!
kami makan tempoyak sama-sama. berlabon sama-sama sampai tak tido. main teng-teng sama.
ok. 
semua tipu.
:)
walau kenal beliau di FB je beberapa tahun lalu,tapi terasa macam dah rapat.

sekarang, saya nak sebarkan kasih sayang beliau dengan GA yang beliau buat.

beliau ialah CIK MANIS.

*wink*wink*

klik banner ni untuk terus melayang ke blog yang manis tuh :)

due date : 14 / 3 / 2011

tidak perlu tag sapa-sapa. tapi saya nak menyeru.
 jom berkongsi kasih sayang dengan CIK MANIS yang comel nih. (^___^)

p/s: rindu yong!!


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!