It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

takda masa untuk bersenam? itu bukan alasan!! hanya tgk video ni dan boleh mula bersenam di rumah.
Monday, December 17, 2012 | 11:27 PM | 6 comments


kenal Jilian Micheal?
tak kan tak kenal?
dia ni jurulatih The Biggest Loser.
muscle2 body dia sgt seksi beyyyybiiiii~!


dia ada buat VCD senaman setiap sesi 20 minit dengan 3 langkah iaitu kecergasan, kekuatan dan abdomen perut. sangat best!
aku ni malas nk keluar rumah untuk pergi jogging kat tasik ke taman and so ever.
aku rasa bila jogging tu, rasa mcm ada orang perhatikan dan gelakkan aku.
T______T

haha. dan sebab itu video ni amat sesuai untuk aku dan orang2 bekerja yang selalu bg alasan sibuk sampai tak sempat bersenam.
no no no!
set ni 20 minit je tapi korang akan rasa cergas gila bila habis sesi 20 minit tu.
peluh jangan ceritalah baju seluar basah peluh woi!
yang penting, jangan give up! ikut je step dia..



tak nak ke badan mcm ni? fuuyoooooo~
*pejam mata*

taktercapai akalku.
haha..maybe nak jadi mcm ni mmg susah..kena byk pergi gym n byk luangkan masa dgn bersenam..
yang penting kita cergas, lemak kurang!

aku hari tu dekat sebulan jugak lah guna video ni as senaman rutin. 
ala..dalam entri ni ----- LINK
turun lah 1.5kg dlm masa 20 hari.
tapi itu sikittt jaa~ sebab aku buat petang2 je..

tapi sejak cuti ni malas pula.
ni dah seminggu stat balik. fuh..masa mula tu mmg badan sakit2 sket masa hari 1st n 2nd time2 bangun pagi..dah lama-lama, tak sakit dah..
malah rasa makin cergas n lg badan ringan!


video kat bawah ni kalau tak silap ada level 1 sampai level 3.
tak semestinya sehari satu level..aku sendiri level 1 tu aku ulang hampir 3 hari. bila dah rasa senang buat level tu n badan tak rasa seksa dah bersenam, baru naikkan level..
tapi korang nak stick buat level 1 je hari2 pn boleh..
asalkan peluh keluar.
better buat daripada langsung tak buat kan.
haaa~

sila dunload ya untuk mula bersenam!


sesiapa yg ada VCD 30 day shred ni dari level 1-30..
aku nakkkk!
aku bayar pun xpe..nak copy!
huuuu~
dalam youtube ada level 1-3 je.
uhuk uhuk.

nak beli sendiri online international mahal pula.
harga maybe dlm rm80.
fuuuuuhhhh~

baik aku beli shake herbalife.
:)

bila dah kita cergas, bersenam semua, kalau kita amek makanan sihat,
insyaAllah proses penurunan berat badan t lagiiiiiiiiiii cepat!
so, kalau berminat nak consume makanan sihat supaya badan kita lebih sihat,

boleh lah hubungi nombor di bawah..insyaallahh..
kalian takkan rugi :)
malah kalian akan bersyukur..

0132858185

p/s : bersenamlah sekurang2nya 3kali seminggu, 20-30minit setiap sesi.
move your body people!

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!