It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

recommended place in Cameron Highland
Wednesday, December 19, 2012 | 4:52 PM | 6 comments

Cuti sekolah masih berbaki.
apa kata pergi jalan-jalan tempat sejuk yang tak berapa nak sejuk tapi cool..
haha.
cameron highland la tempatnya.

tak sah kalau tak pergi ke ladang Teh Bharat.
lokasi dia berhampiran jalan nak turun ke tapah..
bagi yang naik ikut simpang pulai, kena naik atas lagi taw.
tengok daun2 teh yang hijau nan permai.
walawehhhh~
syokkkk!

mari jerit menunjukkan keterujaan di situ.
haha.

aku dah jerit teruja.
tapi dia malas nak layan.
tak pe adik. takpe.
*tunjuk penumbuk*

walaweeehhh.
pakwe mana ni?
haha..ni la tuan asri. hihi..abah beta the one and only.
single lagi niiiii!
sapa nak borang, meh aku interview dulu.
kikiki


ok makanan kat situ mahal
tengok tu. jimat punya pasal,
4 orang tapi order 2 air je. 
makanan pun order chicken pie dgn cookies je.
itupun dah 18ringgit semua.
T___T

kami berempat je. adik lagi sorang belajar kat matrik.
so tak cuti lah. haha
kami je jalan-jalan beybeehhh~

with lil sis. ada yang kata muka kami sama.
sama ke? sama ke?
nama sama lah. :P


next spot :

Kampung Taman Sedia.

sedia? mula!

haha. kat kawasan kampung ni ramai yang tanam strawberi sendiri.
jual dan byk produk dorang buat.
murahh pun murahhh!
sedap pun sedap!
nak kata scones kat ladang teh bharat yg satu rm4 tu lg sedap, aku tengok sama je.
ni lagi sedap siap dapat krim n jem.
auummm!

kami beli aiskrim, scones, strawberi coklat.
auummmm!
makan sampai kenyang!

aiskrem strawberi dia best!
rm2 je taw. sangat pure strawberi.
strawberi n coklat rm 12..
tapi aku bijak sket..
beli sekotak strawberi rm5 kat sini, pastu beli je choclate cup rm5..
lagi dapat banyak strawberi n coklat.
hahahaha

note : kat sini je ada strawberi satu kotak rm5. kat sini je ada ok!
jenuh cari kat Kea farm ke, strawberi farm lain, tak dop!




ni nama kedai tu..dlm byk2 kedai, kedai ni yang tiap2 kali aku dtg CH,
tak miss tempat ni..
KHM!
strawberi jem dia pun sedap!

KEA Farm!
pada para ibu-ibu, lokasi ni paling best tempat dorang meroyan tengok buah2, sayur2, strawberi, bunga2.
murah2 pun murah.
lagi pandai tawar harga, lagi untung. sangat murah!
dulu, aku meroyan tengok bunga.
dah besar2 ni aku bley pikir dah balik nanti bunga tu layu.
baik aku meroyan beli strawberi coklat. haha
perut pun kenyang!

last destination :

Bee Farm


kat sini tak dak ape yang menarik pun selain tengok lebah.
sorang rm3 kot dewasa..kanak2 rm2.

ada taman rama-rama kat sebelah2 ni je..
tapi mahal sikit..sorang rm5..
nak bawak budak2, pegi dating ke, sesuai sangat la pegi taman rama2 ni..
aku kejar kau, kau kejar aku.
haha.

jangan kat ladang lebah plak kau main kejar2 udahhhhh~!


tak tido pun kat CH ni..
tapi aku sempat survey2 hotel in case kami bermalam kat sana.
try tgk link bawah ni, klik je..
semua hotel kat CH dengan rate dia pun ada dalam link ni..

http://www.cameronhighlands4u.com

tempat makan yang best? ntah la..dekat 4 kali aku pegi CH ni, xdpt jumpa kedai makan yang best.
kecuali kedai makan steamboat kat sebelah pasar malam brinchang.
malam2 kat situ best!

kalau sabtu ahad ada pasar malam brinchang. kat pasar malam harga lagi murah daripada market kat luar.
strawberi coklat dia pun murah gila dan sedap gila.
haha.
malam2 boleh la feeling2 duduk ostolia sebab sejuk.
tapi nnt kena gelak je dgn penduduk tempatan sbb dorg dah biasa sejuk macam tu.
kita je yang luar biasaaaa! hihi


Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!