It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Harga tiket Desa Waterpark. Best jugak lahhh~ layaannnn
Tuesday, December 11, 2012 | 10:33 PM | 4 comments

hari tu dah bgtaw harga lost world of tambun kan?
kalau tak tgk lg, klik sini ----> LINK

ni pegi dgn mama ari tu.

DEWASA : RM30
KANAK-KANAK : RM20

tapi tapi tapi, kalau ada kad 1 Malaysia bg penjawat awam dan kad siswa 1 Malaysia,
korang boleh dapt 15% diskaun. atau 4 tiket percuma satu~!

again. kad 1 Malaysia berguna di waterpark ye.
sekian.

haha


nampak tak ada palang or lubang yang ada anak panah tu?
sapa budak2 yg tinggi dia boleh lalu bawah tu tanpa terhantuk, FREE!

tapi kan, org xcheck pun. yg lebih sikit2 tu, kira halal lah.
laju2 je korang masuk bawak budak2 tu.
bukan luak pun air kat situ kannnnn!
eh.
jahatnya aku.
jangan buat! jangan buat!
haha
-______-"



budak dina yg bijak, nakal, manja, ngade, comel, garang.
auuummm~!

kami pergi berlima.
mama yg amek gambo.
tak senonohnya haku.
T___T

abaikan mak jemah kat situ ye.
-___-'

syok gak kat sini.
aku yg berpuluh kali naik gelongsor budak2 ni dgn dina.
comel je dak dina ni berani naik sorg2.
bila dah lemas sikit, mula cover2.
haha

air yang laju belah kiri gambar tu ada masa game thunderbolt diaktifkan je.

syok gila thunderblt ni!! beratur punya panjang!
nasib baik kami dah lari laju2 masa dorang announce game ni nak mula.
game ni cuma ada ari sabtu ahad je kol 12tgr smp 3ptg kot kalau tak silap.
rugi wooo kalau tak naik ni!



gambo masa naik ni ada kat KL lah pula.
nanti lah boh lain.
tapi sama mcm dlm gambar tu je. 
gila syok!



ini je aku rasa yg ekstrem selain thunderbolt.
-_____-"
naik ni 3 kali kot sorng2.
kan dah kata, xde geng, xsyok!
huuuuuuuu~

nampak x landasan kat ats macam lorong monorail tu?
haaa..tu la laluan thnderbolt!
hebakkkkk~
air lajuuuuuu!
sekali naik 6 orang.
budak 3thn si dina tu pun boleh naik..dengan syarat ada org pegang dia :)


tempat lepak kami!

kat sini ada jugak flying fox & memanah.
tapi kena bayar rm10 untuk setiap game..
mahal bukan?
baik p sunway lagoon yg rm60 tu tapi boleh main semua.
bukan?

tapi desa waterpark ni aku rasa sesuai sgt la untuk parents bawak anak2 dorg yg masih sekolah rendah..murah and berbaloi untuk main air je. selamat pun selamat..
takde mainan yg merbahaya.

p/s : teringin pulak tetiba nak ke sunway lagoon tu. T__T



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!