It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Harga tiket Lost World of Tambun
Saturday, December 8, 2012 | 11:16 PM | 8 comments

cuti sekolah ada lebih kurang sebulan lagi kan..
mana tahu nak pegi jalan-jalan kat ipoh tu
pastu tak tahu nak pegi mana..
boleh la pergi main air kat LOST WORLD OF TAMBUN.
tapi jangan sampai lost pulak dalam tu ye
-_____-"

ni harga tiket masuk
dewasa rm45
kanak2 rm38.

mahai
-___-'
kalau sekali sekala tak pe lah pergi bawak anak-anak main air.
nak merasa kan.
*gaya macam dah ada anak sendiri*
T____T

kalau korang ada kad 1 Malaysia,
dapat diskaun 15%..
so satu tiket dewasa jadi rm38.25..
murah kan kan.
sila bagi ada kad 1 Malaysia itewww yewww.

ha..btw, aku ada search ari tu..
kalau order online pun dapat harga rm38.25 tu..
kat link bawah ni..official page dorang. klik je link bawah ni..

so aku suggest, samada korang ada kad 1Malaysia atau korang beli online lah kalau nak murah.
tapi kalau pesyen tak kisah mahal, takpe..
beli la mahal2 tu..
belanja aku sekali boleh? *kedip2 mata*
haha


tiap2 hari SELASA dia tutup kalau bukan waktu cuti sekolah.
waktu cuti sekolah, hari-hari pun bukaaaaa~
rugi la kalau tutup maaaa~


nampak tak ada kartun comel tersenyum simpul tu?
budak2 yang sama tinggi dengan dia, atau lagi rendah dari dia, freeeee~

kalau yang lagi tinggi, kena bayo la dik non~

the sepupus dan sepapats


p/s : dah beso2 ni, tak gemor plak rasa kalau nak mandi takde geng. kalau bawak anak nanti, lain cerita lah. ehhh. TERmiang pulak. okbai :P

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!