It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, December 8, 2012

Harga tiket Lost World of Tambun


cuti sekolah ada lebih kurang sebulan lagi kan..
mana tahu nak pegi jalan-jalan kat ipoh tu
pastu tak tahu nak pegi mana..
boleh la pergi main air kat LOST WORLD OF TAMBUN.
tapi jangan sampai lost pulak dalam tu ye
-_____-"

ni harga tiket masuk
dewasa rm45
kanak2 rm38.

mahai
-___-'
kalau sekali sekala tak pe lah pergi bawak anak-anak main air.
nak merasa kan.
*gaya macam dah ada anak sendiri*
T____T

kalau korang ada kad 1 Malaysia,
dapat diskaun 15%..
so satu tiket dewasa jadi rm38.25..
murah kan kan.
sila bagi ada kad 1 Malaysia itewww yewww.

ha..btw, aku ada search ari tu..
kalau order online pun dapat harga rm38.25 tu..
kat link bawah ni..official page dorang. klik je link bawah ni..

so aku suggest, samada korang ada kad 1Malaysia atau korang beli online lah kalau nak murah.
tapi kalau pesyen tak kisah mahal, takpe..
beli la mahal2 tu..
belanja aku sekali boleh? *kedip2 mata*
haha


tiap2 hari SELASA dia tutup kalau bukan waktu cuti sekolah.
waktu cuti sekolah, hari-hari pun bukaaaaa~
rugi la kalau tutup maaaa~


nampak tak ada kartun comel tersenyum simpul tu?
budak2 yang sama tinggi dengan dia, atau lagi rendah dari dia, freeeee~

kalau yang lagi tinggi, kena bayo la dik non~

the sepupus dan sepapats


p/s : dah beso2 ni, tak gemor plak rasa kalau nak mandi takde geng. kalau bawak anak nanti, lain cerita lah. ehhh. TERmiang pulak. okbai :P

8 comments:

al_hakim said...

ah..tak sampai lagi tambun!

yayahnasake said...

xde gambar2 ke ke semasa p sana? nk tgk apa yg ada dlm sana :)

aida4eva said...

al-hakim : pi dgn kawan2 lah syiok~! :)

aida4eva said...

yayahnasake : ada2..nnti kite update lain ya :)

RuBiE ZaiNuDdin said...

owh..murah lagi dr sunway..
saya pon xpenah pegi tambun nie..kne try nih..hehe

aida4eva said...

rubie : murah lg..tp sunway lagi syok kotttt :))nk g saja2 bley la..hehe

Anonymous said...

Aku org ipoh pon x pg lg

Humaira Homestay Tambun said...

yg belum pergi sila lah ke sana.mmg best.cuti sekolah sentiasa penuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...