It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

makan mee megi boleh membawa maut!
Monday, December 10, 2012 | 9:48 PM | 12 comments


Sape suka makan Mee Segera??






Tahu tak kenapa mee segera boleh tahan lama dalam keadaan keras dan akan menjadi lembut apabila direndam dengan air panas? 


Ini disebabkan oleh kandungan wax(lilin) dalam mee tersebut yang membolehkannya tahan lama. 
Katakanlah, hari ini anda makan mee segera , dan esoknya korang terasa nak makan mee segera lagi, jangan makan ok.
 Pastikan anda makan 3 hari berikutnya kerana wax mengambil masa selama 3 hari untuk dihadam. 
Bayangkanlah kalau anda makan mee segera setiap hari, berapa banyak kandungan wax yang terkumpul dalam perut anda. Dan ini sebenarnya boleh menyebabkan kanser yang boleh membawa maut.


tengok kandungannya di bawah ni.
seram pulak.
padahal 2 minggu sekali kat rumah sewa mesti mkn megi.
tambah2 ujung2 bulan time poket tengah ringan.
alahaiii~



ini cerita bukan megi jenama maggi ja. semua lah.
ruski, harmee, meee poh, pama, cintan, cintun, cintin.
haaa~ semua2 la yg jenis adik beradik megi nih.

pendek kata, makanan segera semua tak elok ya kawan-kawan.

kalau minuman 3 in 1 tu pulak, ada gula ringkas yg lambat terurai dalam usus kita ni.
so ia jadi salah satu punca lemak.

tahuuu~ yg pilih makan megi ni sebab malas nak keluar rumah cari makanan kan.
nak mudah, amek megi, rebus, telan!

alahai lagi~~

p/s : jgn pilih yg segera ye..pilih yg berkhasiat ya lepas ni :)
nak berkhasiat lagi makanan tu? 
minum lah shake herbalife bagi yang malas nak keluar cari makan pagi-pagi ke, malam-malam ke.. 
shake ni mudah disediakan dan lagi berkhasiat. insyaAllah..hubungi saya untuk lebih lanjut :)

atau cuba2 baca pasal produk2 herbalife ni kat sini -----> LINK





Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!