It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Sijil SPM tahun 1983
Wednesday, December 12, 2012 | 10:03 PM | 3 comments

ari tu PMR..
ni SPM plak.

abah aku punya sijil SPM..

bagusss dia simpan..kemas je..


tengok tu! abah dapat pangkat 2.
pangkat dua adalah bawah pangkat 1.
eh
maksudnya, pandai lahhhh!
abah kata dulu dia boleh masuk tingkatan 6 dan boleh jadi cikgu.
tapi masa dulu kehidupan family abah susah.
abah no 2 dari 9 beradik.
so dia beralah lah untuk adik2 masuk sekolah.
dia terus masuk PDRM sampai lah sekarang :)

sayu pulak dengar cerita abah.
sebab tu abah selalu nasihat jangan tinggal pelajaran kalau nak berjaya..
dulu dia xdpt sambung belajar sebab tak mampu..
kita sekarang ni ada kerajaan nak tanggung, nak bg pinjam duit, 
punnnn malas nak belajo.

insaf sikit ya kawan-kawan?
:)

orang kata, perempuan belajar tinggi mana pun tetap dok kat dapur gak..
tapi tinggi mana dia belajar tu lah yang menentukan besar mana dan hebat mana dapur dia!

(^______^)

p/s : tuntut lah ilmu hingga ke liang lahad :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!