It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kaki jalan = kuat berjalan = kuat merayau = suka jenjalan
Wednesday, January 25, 2012 | 2:11 PM | 3 comments

ape kejadahnya tajuk entri macam tu? 
homai. aku pun pening.

inilah barisan kami-kami yang suka merayau cuci mata.

 kemain lagi siap masuk frame.
sejak dua tiga menjak ni, kami rajin berjalan ke VIVA HOME, cheras.
sebab dekat dengan maktab dan ada wayang.

 balik je dari kelas, dengan pakai baju kurung pun jadik gi merayau.
thanks to the lady driver lah. cik yati kita ni ha.
kereta saga dia banyak berjasa :) 
tempat duduk kami dalam kelas pun sebaris.
:)

 syasya, aida4eva, yati

*nama sndr pn kena mention ke? lempang*

 aida4eva, yan, yati.
*lagi sekali lempang. sila-sila*

pipi yang terlalu kembung buat tontonan.
masuk laut ni kompom muka je terapung.
-.-'
sebalah aku ni namanya yanto marcelo. 
kitaorang sama sekolah since form 4. duduk hostel sama2, duduk bilik sama-sama.
duduk satu taman dekat selama and now, masuk maktab dan kelas pun sama-sama.
jodoh kuat kita ni :)

silap yan ni tak jadi mak sedara aku je.
haha. part ni, yan je yang boleh paham :P

syasya dan yati.
kedua-duanya memiliki kereta berjenama sama.
eh? eh?
balance kan geng ni, 2 bulat, 2 kecik.
lalala~
haaa~ cik dina pun kuat merayap jugak. tapi selalunya tertinggal sebab beliau adalah seorang yang sibuk. banyak komitmen mak cik tu :)

errr~ perasan tak dalam gambar ni kami semua pakai tudung bawal AJ aidijuma?
haha. dak yati ni jual tudung AJ bawal ni dekat maktab.
lai lai lai beli :)

p/s : sape lagi kuat jalan eh??

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!