It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

hargai zaman persekolahan wahai adik2. aku rindu aspuri *dah tua ye aku.* (T_T)
Tuesday, January 24, 2012 | 11:14 AM | 2 comments

salam semua.
selamat bercuti.

selak album-album lama, terjumpa gambar-gambar lama masa duduk hostel dulu.
gambar lama adalah umpama bawang.
makin lama dibelek, makin berair mata aku.
rindu!

 kalau tak silap ni time sukaneka kot~
maap. nenek dah nyanyuk
-.-'

 baju asrama tok usin, selama perak dulu-dulu
tak dilupa juga nametag gabak di dada~

 pengisian rohani masa ada akak-akak dari UM datang.
nampak tak aku?
errr~

aspuri 2006 

time ustaz datang bagi ceramah.
waktu ni memang rasa nak tido je.
ye la. dok asrama, buat apa pun penat.
tapi ilmu di asrama lah yang menjadikan aku sekarang. 

rindunya kalian.

buat adik-adik yang masih bersekolah tu, hargai peluang dan ruang yang ada.
gunakan sebaik mungkin.
memang masa sekolah, korang nak abiskan cepat.
tapi nanti bila dah belajar kat IPT, korang akan rindu sekolah, baju sekolah, kawan2 korang balik.
macam aku ni ha~ sobsobsob!

btw, adik aku pengganti aku kat asrama ni tahun ni.
moga dia dapat kumpul ilmu yang berguna dan kuat hadapi cabaran.
semua benda dalam dunia ni ada cabarannya tersendiri dan percayalah cabaran itu akan kuatkan kamu kelak.
ingatlah adikku, apa yang kamu lalui sekarang, telah aku harunginya dahulu. aku juga seperti kamu.
aku juga menangis teringatkan keluarga. dan aku rasa aku dahulu lebih tinggi tekanannya.
biarpun pahit, lama-kelamaan akan manis jua. 
percayalah adikku :)
berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian. bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian.

p/s : perkara yang paling jauh dengan kita ialah masa lalu.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!