It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda
Friday, January 27, 2012 | 12:15 PM | 4 comments


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
Terbuka kepada semua FOLLOWERS blog - akumizzayda.blogspot.com.
Tak kira sama ada LELAKI & PEREMPUAN.
LIKE fanpage blog - AIRIN AYDA.
Tak payah tag blogger lain..tapi PROMOTE giveaway ni.
Peserta dikehendaki membuat satu SIGN PICTURE dengan nama "AYDA".
Pemenang akan di pilih secara RANDOM.

tarikh tutup :

31/Januari/2012" 

CARA-CARA UNTUK MENYERTAI :



Buat satu entry bertajuk - "1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"
Letak BANNER *done*
Support semua sponser dengan LIKE & FOLLOW diorang... *done*

*klik banner di atas untuk join jugak ye kalian* 

sign picture :


(gigih betul aku. -.-')


p/s : semoga bertuah. nama dah lebih kurang dah. ayda - aida. *bodek*


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!