It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, December 5, 2011

Review : AJ Bawal (tudung aidijuma) tudung bawal dua tona, satu tona atau bunga-bunga Datin Norjuma

salam semua!
siapa gemar pakai tudung bawal angkat kaki cepat!
aku suka pakai tudung bawal. aku rasa macam yakin je kalau pakai tudung bawal sebab rasa macam gadis melayu terakhir je.
tapi kalau pakai shawl, aku akan jadi teragak2 sebab muka aku obviously nampak bulat macam bantal. erk!
tapi kadang time nak cepat or time malas nak iron, aku rembat je pakai pashmina or tudung jorjet 4 segi tu. yg tu kedut pun tak nampak dan senang bentuk. *pemalas*

haa. berbalik kepada topik. datin norjuma ada buat page :
'Tudung Aidijuma - cetusan IDea Datin Norjuma'
dekat FB. silalah klik, like dan usya ye :)

murah dan lawa-lawa belaka. siyes!! modelnya pun datin norjuma sendiri

 tengok ni kalau tak caya..

 tudung bawal lace
HARGA:-
RM 29

 tudung bawal bunga-bunga
HARGA
RM 18 PEMBELIAN 1 HELAI
RM 16 PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS

 tudung bawal 2 tona
HARGA:-
RM 8 ( PEMBELIAN 1 HELAI SAHAJA)
RM 30 ( PEMBELIAN 5 HELAI ) HARGA PROMOSI SEHINGGA DEC 2011 SAHAJA
sumpah cantik! :)
 (anak patung dia pun cantik bebenor)

 ada banyak warna pula tu.

 ada 4 gaya yang kevavom untuk dicuba. memang cantik!

aku pn dah beli..sampai 7 helai tudung bawal 2 tona. *tamak*


 tag AJ Bawal.

murah!!! sehelai rm8 je..tapi aku beli masa diskaun so dapat la rm6. tapi kena la tambah postage lagi.
kain pun lembut je. :)

ada jugak dekat kiosk UIA,Gombak kalau tak silap. so bagi yang malas nak tunggu online tu, silalah bergegas dekat UIA, Gombak ye :)

 tudung bawal 2 tona telah selamat dipakai hingga ke IKEA :)
cantik kan?
errrr..maksud aku, tudung tu :)

p/s : aku tak dapat apa-apa untung pn promote ni..niat cuma nak share benda yang cantik, murah dan berkualiti kepada semua adik-adik, kakak-kakak, makcikmakcik di luar sana. :) 

15 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

best kan tudung ni..lembut pun lembut. color2 macam candy. hahaha
cam nk mkan je rasa

aida4eva said...

yaya : yaya pn pakai ek? gimme five bebeh! hehe..mmg best tudung ni :)

LanaBusyBee said...

comel ^^ akak pun ada beli masa kt jom heboh retu...10 helai akak beli hahaha, nasib baik akak dh ada kaler mcm biru tu, kalau tak mau dh beli 120 helai color yg derang jual hehehe

♥e'in♥ said...

cantik gak ea dua wane..

aida4eva said...

lana : wah..lg best byk2..xpe..buat stock kan..janji ada..hehe..mmg la..ikut ati, aida nk je beli semua kaler. *tamak :D

aida4eva said...

e'in : memang cantik dan mabeles :D

mvp_dina13 said...

Tepi sket!!

i like!!
I like tudg juma 2 ton.
Mmg cntk mletop kebabim shgga mnbuat kn gadis2 lain mmandang dgn api marak yg pnuh kejelezsan frm head to toe u...
pas ni kte beli on9 ssame g je aida!
i like negotiate dgb u..

aida4eva said...

dina : kan kan..terasa je org dok pandang2! tapi wat dunno je lah. hihi. jom jom! tak pun nanti kita g UIA tu nak? :D boleh lihat, pandang dan rasa terus :)

AsAmanie said...

aida: makcik kedai ramai cakap..skang trend tdung bawal warna warni ni pulak..pashmina nye jualan da kurang sket..hahaha dunia dunia...jap je trend berubah.

aida4eva said...

AsAmanie : yeke? hebat penangan bawal kali ni. nanti tak nampak dah la org pakai shawl pelik2 dah :) baru sejuk mata tgk wanita2 bertudung bawal..manis je :)

tudungaidijuma said...

Salam,
Jika berminat untuk mendapatkan koleksi tudung bawal aidijuma ini bolehlah berkunjung ke laman http://tudungaidijuma.blogspot.com

oNe_nIe said...

salam...
cantik2 la plak tudung nie dear..hehee...
anyway,jom singgah page i skali dear:)
www.sweetladystyle.com

chocvsmilk said...

suke...camne nk beli ni?

HasrulHassan [HH] said...

Alahai ..cantiknya datin juma ...

www.hasrulhassan.com

Sitinoorain Husin said...

https://www.facebook.com/TudungAlaAidijumaMurah?ref=hl

saya ada jual corak batik rm15 je.. kualiti kain senang bentuk.. boleh singgah kat fb page di atas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...