It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Review : AJ Bawal (tudung aidijuma) tudung bawal dua tona, satu tona atau bunga-bunga Datin Norjuma
Monday, December 5, 2011 | 1:22 AM | 15 comments
salam semua!
siapa gemar pakai tudung bawal angkat kaki cepat!
aku suka pakai tudung bawal. aku rasa macam yakin je kalau pakai tudung bawal sebab rasa macam gadis melayu terakhir je.
tapi kalau pakai shawl, aku akan jadi teragak2 sebab muka aku obviously nampak bulat macam bantal. erk!
tapi kadang time nak cepat or time malas nak iron, aku rembat je pakai pashmina or tudung jorjet 4 segi tu. yg tu kedut pun tak nampak dan senang bentuk. *pemalas*

haa. berbalik kepada topik. datin norjuma ada buat page :
'Tudung Aidijuma - cetusan IDea Datin Norjuma'
dekat FB. silalah klik, like dan usya ye :)

murah dan lawa-lawa belaka. siyes!! modelnya pun datin norjuma sendiri

 tengok ni kalau tak caya..

 tudung bawal lace
HARGA:-
RM 29

 tudung bawal bunga-bunga
HARGA
RM 18 PEMBELIAN 1 HELAI
RM 16 PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS

 tudung bawal 2 tona
HARGA:-
RM 8 ( PEMBELIAN 1 HELAI SAHAJA)
RM 30 ( PEMBELIAN 5 HELAI ) HARGA PROMOSI SEHINGGA DEC 2011 SAHAJA
sumpah cantik! :)
 (anak patung dia pun cantik bebenor)

 ada banyak warna pula tu.

 ada 4 gaya yang kevavom untuk dicuba. memang cantik!

aku pn dah beli..sampai 7 helai tudung bawal 2 tona. *tamak*


 tag AJ Bawal.

murah!!! sehelai rm8 je..tapi aku beli masa diskaun so dapat la rm6. tapi kena la tambah postage lagi.
kain pun lembut je. :)

ada jugak dekat kiosk UIA,Gombak kalau tak silap. so bagi yang malas nak tunggu online tu, silalah bergegas dekat UIA, Gombak ye :)

 tudung bawal 2 tona telah selamat dipakai hingga ke IKEA :)
cantik kan?
errrr..maksud aku, tudung tu :)

p/s : aku tak dapat apa-apa untung pn promote ni..niat cuma nak share benda yang cantik, murah dan berkualiti kepada semua adik-adik, kakak-kakak, makcikmakcik di luar sana. :) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!