It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

percutian di Teluk Batik
Saturday, December 24, 2011 | 3:16 PM | 9 comments

Assalamualaikum semua yang beragama islam.
dan selamat sejahtera kepada yang bukan islam :)

cuti dah semakin suntuk. maka dengan kesempatan yang ada, tekun lah aku menaip sebelum sibuk masuk semester baru dan suasana baru nanti.
entri ini adalah sambungan daripada entri 
percutian di teluk senangin bersama keluarga

dekat teluk batik, kami tinggal 3 family je sebab 1 family terpaksa pulang awal.
maka kami pilih untuk menginap dekat De'impian Chalet.

 best lah chalet ni. rumah sebuah-sebuah.
kita orang amek 3 buah rumah.
sebuah rumah ni RM70 kalau tak de aircond.
kalau ada aircond, RM120.
tak yah aircond pun xpe..malam-malam superb sejuk!

 yang ni family house.
Rm200 je. ingat nak amek yang ni. tapi tak de kosong pulak family house ni.

 sesi menghitamkan kulit muka

 bot pisang!
1st time naik ni. superb best!
murah je kat sini. sorang rm5 je.
dekat PD ari tu sorang rm10.

yang paling best, dorang tarik kitaorang laju-laju sampai tengah laut, 
pastu berenti tepi pantai seberang tengok nelayan tarik pukat.
 pengalaman 1st. siap pegang sotong yang macam squidwart tu lagi. haha
dapat tengok ikan macammacam jenis!
tak de gambar lagi sebab aku guna lomo masa ni.
belum cuci lagi gambar tu :)

ini lah lomo yang banyak berjasa dalam dan atas laut hari tu :) 

untuk menjimatkan masa menurunkan penumpang, brader ni golekkan je kitaorang dekat persisiran pantai.
haha. semua sempat minum air laut 7gelen.

 eh. aku naik sidekick gak! tapi tak de gambar lagi. dalam lomo ada! 
tunggu cuci nanti aku tempek :)

 sebelum meninggalkan teluk batik yang banyak kenangan.
tengok dina comel yang pegang bola merah tu.
hehe. nakai!

ololo~ dina dah gelap main panas.
tak pe..sekali sekala kan syg?
rindu kamu lah dina nomey <3


PERHATIAN : saya bukan owner chalet ni...kalian boleh search De'impian Chalet ye untuk tahu nombor telefon atau nak booking ya  :)

p/s : luangkanlah masa bersama keluarga :) 


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!