It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

percutian di teluk senangin bersama keluarga
Sunday, December 18, 2011 | 11:12 PM | 5 comments

salam semua.
feel nak menaip makin kurang lah.
mungkin sebab lintah laut ni. #ehYeKe?
haha. tak de kaitan langsung!

mesti ramai yang selalu dengar teluk batik beside teluk senangin kan?
teluk senangin ni pantai dia lebih private. orang tak banyak macam dekat teluk batik tu.
ada 4 family yang join percutian kali ni.
sonok! sonok!
mama tempah chalet betul-betul beberapa langkah je terus terjun laut.
sangat best walau chalet tu kecil.


tengok ha. dekat je nak terjun laut kan? 
(^_____^)

 ok. part ni paling best!
tengok dina comel ni dapat ape? remis! sampai2 je terus kitaorang korek pasir guna penapis nih.
sekali sauk je penuh penapis dengan remis. dina la paling seronok mengorek.
pastu bakar. fuh. sedap dari kerang! :D

 ni la mastermind percutian kali ni. 
sempena anniversary yang ke enam :)
hepi anniversary mama!

ape guna pegi pantai tak memancing kan?
tengok dak comel dina ni. penuh gaya tu memancing. daebak!

tak lengkap family gathering kalau takde sukaneka kan?
atas ni game rebut gula-gula. tapi tengok. dak comel dina ni memilih choclair je daripada banyak-banyak gula-gula kat situ. siap masuk dalam baju. haha. memang la kalah. dina ooo dina :)

cari gula-gula dalam tepung pun ado. gmbar last tu kategori bapak-bapak. 
haha. meriah betul :)
aku tak banyak snap gambar gn camera digital sebab asyik main lomo je masuk kuar laut.
tapi gambar lomo belum cuci lagi. dah cuci nanti aku tempek sini pulak ye :D 

lepas spend 2 hari satu malam kat teluk senangin ni, terus ke teluk batik pulak untuk menghabiskan sisa-sisa cuti yang berbaki. di situlah bermulanya tragedi....


PERHATIAN : saya bukan owner chalet ni...kalian boleh search chalet teluk senangin ye untuk tahu nombor telefon atau nak booking ya  :)


p/s : teluk batik next entri lah. dah macam tulis novel pulak ni -.-'

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!