It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, December 18, 2011

percutian di teluk senangin bersama keluarga


salam semua.
feel nak menaip makin kurang lah.
mungkin sebab lintah laut ni. #ehYeKe?
haha. tak de kaitan langsung!

mesti ramai yang selalu dengar teluk batik beside teluk senangin kan?
teluk senangin ni pantai dia lebih private. orang tak banyak macam dekat teluk batik tu.
ada 4 family yang join percutian kali ni.
sonok! sonok!
mama tempah chalet betul-betul beberapa langkah je terus terjun laut.
sangat best walau chalet tu kecil.


tengok ha. dekat je nak terjun laut kan? 
(^_____^)

 ok. part ni paling best!
tengok dina comel ni dapat ape? remis! sampai2 je terus kitaorang korek pasir guna penapis nih.
sekali sauk je penuh penapis dengan remis. dina la paling seronok mengorek.
pastu bakar. fuh. sedap dari kerang! :D

 ni la mastermind percutian kali ni. 
sempena anniversary yang ke enam :)
hepi anniversary mama!

ape guna pegi pantai tak memancing kan?
tengok dak comel dina ni. penuh gaya tu memancing. daebak!

tak lengkap family gathering kalau takde sukaneka kan?
atas ni game rebut gula-gula. tapi tengok. dak comel dina ni memilih choclair je daripada banyak-banyak gula-gula kat situ. siap masuk dalam baju. haha. memang la kalah. dina ooo dina :)

cari gula-gula dalam tepung pun ado. gmbar last tu kategori bapak-bapak. 
haha. meriah betul :)
aku tak banyak snap gambar gn camera digital sebab asyik main lomo je masuk kuar laut.
tapi gambar lomo belum cuci lagi. dah cuci nanti aku tempek sini pulak ye :D 

lepas spend 2 hari satu malam kat teluk senangin ni, terus ke teluk batik pulak untuk menghabiskan sisa-sisa cuti yang berbaki. di situlah bermulanya tragedi....


PERHATIAN : saya bukan owner chalet ni...kalian boleh search chalet teluk senangin ye untuk tahu nombor telefon atau nak booking ya  :)


p/s : teluk batik next entri lah. dah macam tulis novel pulak ni -.-'

5 comments:

allysponti said...

ahhhhh ! seronoknya ! saya pun pergi bercuti :D jom singgah baca entry saya .

aida4eva said...

ally : sonok! insyaallah akan ke sana :)

Meor Adzim said...

BESOK DM akan buat entry pasal tempat yang sama.. dan pondok/chaletyang sama.. hahaha...sempena setahun percutian DM dengan kawan2 kt teluk senangin.. hahah.. 20.12.10.. meriah.. waktu pagi2 air laut betul2 depan chalet

aida4eva said...

DM : haha..gi sini gak ek??mmg best kan..seyes dekat ngan laut :D

Anonymous said...

TEPI SKET!!!

mne gmbr awk ny aida?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...