It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, December 26, 2011

peneman waktu cuti

salam semua!
cuti dah nak habis.
bermakna dah tak perlu rindu-rindu lagi.
#eh!
Running Man ni peneman kebosanan yang bagus. sampai buat aku ketawa sorang-sorang, senyum sorang-sorang, jerit sorang-sorang. haha
cuti ni aku marathon dari episod 1 sampai la yang latest iaitu episod 73.
episod 74 lagi dua tiga ari keluar lah tu :)


sementara tak de episod baru ni, aku layan We Got Married dengan Family Outing hasil daripada menyedut 124gb korean muvie and variety show hari tu dengan sepupu aku.

ok. layan korea lah pulak~
dulu aku tak pandang pn. layan drama korea je. sekarang ni, semua layan!
tu la orang kata, tak kenal, maka tak cinta :) 
p/s : jom pegi korea! haha

5 comments:

nabilahdafiq+u said...

fewww.. jom !

Anonymous said...

TEPI Sket!!

aida, nak tgk gak!!!
nk tgk we got married leeteuk dgn taeyeon. ad?

aida4eva said...

achik : jom p mana achik? p korea eh? jommmm! :D

aida4eva said...

dina a.k.a anon : marilah copy! satu episod doposen :D ok ak kompius. leeteuk & taeyeon? dorang bukan kawen berdua lah..

Taeyeon kawen ngan Jung Hyung Don..

Leeteuk kawen ngan Kang sora..

Anonymous said...

Tepi sket!!!

ha.. e 2 la kte bk tgk.
khuntoria x mnat la.
tp, ske gler sgtttttttt kt sweet potato couple.
tp an, aida kte x dak duit aka elaun kontang kte byar dgn ksh syg ek!!
trn ksh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...