It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

pen al-quran (quran readpen) adalah satu gadjet harus dimiliki. sangat awesome. subhanallah! bantu membaca quran dengan betul
Thursday, December 22, 2011 | 11:57 AM | 9 comments
salam semua!
*ini bukan iklan menjual barangan.*  

bagi yang beragama islam, aku nak tanya,
selalu tak korang baca al-quran?
selalu baca sorang-sorang je?
betul ke tidak bacaan kita tu ye?
aku sendiri pun kadang-kadang kompius dengan bacaan aku sendiri.
jadi, dengan adanya pen al-quran ni, kita dapat belajar cara membaca ayat-ayat suci Allah s.w.t tanpa ragu-ragu. sangat best. terharu sungguh rasa ada gadjet yang dapat bantu kita mendapat pahala membaca al-quran dengan betul. *syukur*



quran readpen 

kotak dia.

isi dalam kotak 

barang-barang yang sekali dalam set :
al-quran
iqra
sejadah untuk travel
kompas kiblat
charger
earphone 

tunjuk je dekat perkataan, pen tu akan detect dan akan mulakan bacaan.

pen ni juga boleh translate bacaan tu kepada tafsir.
ada 7 bahasa. bahasa melayu pun ada.
jadi kita dapat baca dengan betul disamping dapat faham maksud ayat tersebut. subhanallah!
pen ni jugak berfungsi as MP3 Player.
so boleh la savekan nasyid, zikir, doa2 harian dan lain-lain

ni ada demo dalam youtube pasal pen ni


aku belum beli lagi. ini abah aku punya. dia baru je beli semalam dengan harga RM300.
pen ni pun dah masuk dalam check list must have aku.
tunggu duit cukup je :)
semua orang patut ada satu. 
ye la..handphone mahal-mahal, laptop canggih-canggih boleh beli, inikan pula gadjet yang dapat membantu kita mendekatkan diri kepadaNya. gadjet yang sangat berbaloi :)


Membaca al-Quran serta menghayati dan mengamalkannya adalah satu ibadat. Ia merupakan satu kitab panduan hidup manusia dan rujukan utama di samping sunnah Rasulullah. 

p/s : bacalah walau sebaris ayat :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!