It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

excited nak naik jejantas KLCC..korang penah naik tak??
Friday, July 1, 2011 | 9:57 PM | 11 comments

salam semua. aku gila fanatik dengan keindahan KLCC.
tambah-tambah waktu malam. sungguh cantik bangunan kemegahan Malaysia ni.
tadi lepas jumaat melepak dengan adik sayang yang gojes kat situ.

alang-alang dah kat sana tadi, excited lah melompat-lompat nak naik jejantas tu.
tak kenal mana jejantas KLCC?
ni haaaaa~


tepi kanan ni gambar jejantas bagi yang tak tahu mana jejantas KLCC. boleh melawat atas tu taw. dah lama aku mengidam nak naik atas ni (=.=) yang kiri ni pulak map.


tepi ni ada harga tiket nak melawat jejantas tu. murah je lah rupanya :) RM3 je bagi pemegang Mykad dan kanak-kanak. pakej pun ada gak. sila klik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas ye :) 

waaaah..kosong! teruja. boleh la aku main lari-lari atas tu karang. haha *tamak*



tiba-tiba!





benci!! rasa macam nak guling-guling nangis hentak kaki kat situ!
hmm.
patutlah. tengok la cara penjualan tiket dia.


siapa cepat dia dapat??

dem! =.=

lepas ni kne gi cepat-cepat lah kalau nak gi sana.
ni lah adik sayang yang gojes tu :D

gojes kan cik adik sorang ni. hehe. 

*peringatan: gambar aku bertudung pink tu sebelum eksiden.jadi, tak de la parut sarip dol kat situ*
T_________T 

korang penah naik tak jejantas KLCC ni? cercite..cerciter.

p/s: encik botakkkkkk. jom lah gi nek jejantas ni nanti. :D

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!