It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, June 30, 2011

cubaan aku memakai seluar aladdin. cun ke tak??


salam semua..
adoi..lama dah tak update..
sem baru ni agak penat berbanding sem2 sebelum ni.
hari ni je PJ je dah 3 jam. hadoi. =.=

back tu the topik. 
penah dengar tak seluar aladdin? or harem pants?
ala..ni dia..

kalian penah try pakai tak?
comel kan seluar ni?
T_______T

tu yang aku try pakai tu.hasilnya..


taraaaaaa~


haa..cun takk? 
trendy tak aku pakai harem pants ni?comel kan. siap dengan polka dot lagi. 
kau hado kecik-kecik dah stylo macam ni? HAHA -.-

tapi memang 'harem' lah kalau aku pakai seluar macam ni bila dah besar gabak sekarang.
masa kecik-kecik comel lah. ye lah. ape yang mak kita sarung kat badan comel kita dulu kita layan je kan. bukan nak memilih nak pakai dress ke legging ke hape. dan bila tengok gambar dulu-dulu je mesti rasa macam diri sendiri kiut je walau pakai harem pants ni. *lempang*
HAHA

p/s: mungkin jenis seluar macam ni cantik bagi sesetengah orang..tapi TIDAK bagi aku. ye la..lain padang lain belalang kan :) but ade jugak gegirl yang comel je pakai selluar ni. tapi bukan jiwa aku kot^^. sekian

14 comments:

Anonymous said...

hahaha! baru nk tgk cmne rupa aida skrg pkai suar harem ni.. #tringin gak nk try suar tu, tp takot tak sesuai jek..

.fariza. said...

lar. ingatkan pakai waktu da besar tp masa kicik punya.
tak penah pakai lg.
waktu kicik pakai baju kurung tiap2 ari je[sopan] -.-

Anonymous said...

cantik....suka2

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

alololo kiutnya......

Pojiekyra said...

apa kata ko pakai skg nie punya ley join 44penyamun hahah

aida4eva said...

kak reena: hihi..mn de..xpnh beli pong seluar ni..kak reena lah try dulu :) t aida tgk :)

aida4eva said...

fariza: wahh..sopan betul..hehe..post la satu yang..aida nak tgkk :)

aida4eva said...

slumberdek: hihi..masa kecik cantik la..kalau besar? errkk-.-

aida4eva said...

cik GKSB: hihi..malu la saye cam ni. *blushing* hihi

aida4eva said...

kyra: ne leh..kang jd 45 penyamun plak..hg la try pakai wey..hg tinggi :)

[sutera kasih] said...

saspen..hehe tp rs mcm pelik kan kalo pakai tu..

ridh said...

try la pakai dulu..hhmmm~~

aida4eva said...

sutera kasih: kan...aida pun rasa mcm pelik je kalau org pakai seluar ni..tp depends la pd org yg melihat tu kan :)

aida4eva said...

ridh: awww..xnak lah..awak la try pakai dulu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...