It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

cubaan aku memakai seluar aladdin. cun ke tak??
Thursday, June 30, 2011 | 9:26 PM | 14 comments

salam semua..
adoi..lama dah tak update..
sem baru ni agak penat berbanding sem2 sebelum ni.
hari ni je PJ je dah 3 jam. hadoi. =.=

back tu the topik. 
penah dengar tak seluar aladdin? or harem pants?
ala..ni dia..

kalian penah try pakai tak?
comel kan seluar ni?
T_______T

tu yang aku try pakai tu.hasilnya..


taraaaaaa~


haa..cun takk? 
trendy tak aku pakai harem pants ni?comel kan. siap dengan polka dot lagi. 
kau hado kecik-kecik dah stylo macam ni? HAHA -.-

tapi memang 'harem' lah kalau aku pakai seluar macam ni bila dah besar gabak sekarang.
masa kecik-kecik comel lah. ye lah. ape yang mak kita sarung kat badan comel kita dulu kita layan je kan. bukan nak memilih nak pakai dress ke legging ke hape. dan bila tengok gambar dulu-dulu je mesti rasa macam diri sendiri kiut je walau pakai harem pants ni. *lempang*
HAHA

p/s: mungkin jenis seluar macam ni cantik bagi sesetengah orang..tapi TIDAK bagi aku. ye la..lain padang lain belalang kan :) but ade jugak gegirl yang comel je pakai selluar ni. tapi bukan jiwa aku kot^^. sekian


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!