It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, June 19, 2011

Selamat hari Bapa wahai abahku yang hensem! :D


gambar aku dan abah masa kecik dulu.
tengok la yang budak kecik tu. dari kecik sampai besar maintain je pipi bantal.
bila la nak kurus pipi haku nih. haha 
=.=

sempena hari bapa ni, aku nak wish pada abahku yang hebat nih. ^^
along sayang abah sangat. abah sangat hebat membesarkan kami adik-beradik walau sorang-sorang. semoga abah akan beroleh kesihatan yang baik,  dan kebahagiaan yang berpanjangan.
dulu pun penah wat entri spesel untuk abah. >SINI<

p/s : nanti along carikan isteri untuk abah ye. ade sapa-sapa nak isi form tak? meh sini meh. aku serius ni :D 

6 comments:

Muhd Fadil said...

hensem nya abah.. tapi abah kita lagi ensem tauuuu. hehe.
selamat hari bapa utk bapa kita.

aida4eva said...

mudh fadil: abah kita lagi hensem lah :p hehe..

Pojiekyra said...

bapak akuu ag hensemmmmm hahaha

Amni said...

errr... ibu kamu mana dear? err... sorry kalau soalan sensitif.. happy father's day untuk ayah kamu...=)

aida4eva said...

pojiekyra: mana ade..bapak aku hensem lagiiii..hihi

aida4eva said...

amni: xpe lah amni..kitaorg xtgl sma ngan ibu..dah berpisah..huhu..tq amni comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...