It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Selamat hari Bapa wahai abahku yang hensem! :D
Sunday, June 19, 2011 | 11:50 PM | 6 comments

gambar aku dan abah masa kecik dulu.
tengok la yang budak kecik tu. dari kecik sampai besar maintain je pipi bantal.
bila la nak kurus pipi haku nih. haha 
=.=

sempena hari bapa ni, aku nak wish pada abahku yang hebat nih. ^^
along sayang abah sangat. abah sangat hebat membesarkan kami adik-beradik walau sorang-sorang. semoga abah akan beroleh kesihatan yang baik,  dan kebahagiaan yang berpanjangan.
dulu pun penah wat entri spesel untuk abah. >SINI<

p/s : nanti along carikan isteri untuk abah ye. ade sapa-sapa nak isi form tak? meh sini meh. aku serius ni :D 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!