It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, March 17, 2011

walaupun ku di kejauhan, ku sentiasa mengingatimu

salam.
tengok tajuk dah macam nak buat puisi.
saje mood berjiwa sikit . Semalam hari jadi ayahnda tersayang.
sebelum-sebelum ni, aku mesti akan ada di rumah untuk sambut paling tidak pun buat kad dengan adik ramai-ramai or nyanyikan. at least aku ade di samping dia.
sebab selalunya besday abah akan jatuh masa cuti sekolah. yela. 
tengah bulan 3 kan. wajib lah aku balik ke sana.

 oleh kerana aku tak dapat sambut dari jauh, 
aku pun beli lah coklat online sebagai pengganti diri ini. 
dapat on time besday abah taw semalam. suka sgt. :) 

tadaaa~ limited edition of my abah n his coklat :D
abah MMS gambar dia. terharu aku tengok. 

ini bukan pemain jepun berjersi jepun. sekian :) 


aku order dekat Kak Siti Aishah 





mula-mula tengok gambar coklat comei-comei je dekat sahabat blogger tu. last2 berkenan pulak.
pastu aku contact la akak tu untuk design balik coklat tu.
klik la nama akak tu untuk usya blog coklat dia. abah aku pun cakap sedap. 
recomended lah. puas ati beta. sekali sekala untuk yang tersayang kannnn :) 
dia cakap dalam tipon, abah sayang along taw !. terharu T____T


*nanges laju-laju*

bukan senang encik abah pegawai polis ni nak cakap sayang taw. 
maybe 5 tahun kot baru sekali. polis kann! 
tapi along lagi sayang abah ! :)


p/s: mengapa tak mention mak pun? hmm. ntah la.

34 comments:

zuhanismohamed said...

ee..comel nya coklat tu..he he..selamat hari jadi abah aida :)

░♥si lampu neon♥░ said...

waahh ayah ! mintak cukelet sket bleh ?? =)



Jeng3x…
# Buffered Earnings, AirAsiaX New Zealand (India).#
# Gambar Reharsal Konvokesyen IPGM = )#
# Siapa Anwar Hadi ?#
# Buat Duit Dengan Heartbeat, Berbaloi?!#

ajasasau said...

aiyak! terkesan pulak aku.. mende kan~~

Faris Adli said...

5 tahun sekali? ok la tu..ada sesetgh parent dia tak bagitahu pun walapun hakikat sebenarnya memang diaorg sayang kita

aida4eva said...

zuhanis: hee~ abah aida pun comel kan. hihi. anak abah tlg cakap time kasih :)

aida4eva said...

kak senior: ayah cakap, cekelet dah masuk perut dah semua :) hihi. lain tahun ye mintak lagi. kui3 :)

aida4eva said...

aja: tetiba aku tak paham ko cakap ape? ye la. bm aku xdapat A dulu. sobsob~~

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
tq singgah kat my homework. tak leh nak borak panjang nak siap pi keje. nanberkesempatan kita berbual pjg yea.

Bib Abdul Hamid said...

happy birthday abah!!! hehehe... eh, tq sudi singgah blog kita.. btl la, kita kena buat gathering utk blogger perak.. mesti happening kan??

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...mcm sedap tu...

mina pulak teremo...tak pernah dgr lg apak ckp mcm tu...



mesti aida rasa bahgia bangat...hehehe

ummi said...

touchin la dik... salam drpd akak juga.. :)thanx ye g jenguk umah akak..

gigiAriEma said...

hoho.. terharu baca entry nih.. sobsobsob..
best nye.. nak wat ceni gak lar nnti,, bole?
ngee

nora said...

alalala nk tisu ni
lap hingus, dh meleleh tu :p

ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

cacing said...

wah! tuk ccing ada tak cokolat tu... heeee....

MIMIE AIZA said...

selamat hari lahir untuk abah awak. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Puan Kutu said...

waa so cute..hepy besday abah..:)

aliza said...

bestnye..selamat hari jadi tuk abahnya :)

aNNa maRdHiaH said...

hepy bezday to abah polis. bezday abah anna pun nak dekat dh .nak bg ape ea . huhu ..anyway,follow sini dari blog SR .

Lizzie Yasmin said...

idea gotha... bg hadiah online... yeay....
ayah.. nk chocolate jgk...

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

tu dia~
anak baek!

aida4eva said...

kak sam: waalaikumsalam. hehe..orait2..nnt kita borak tawwww~ (^^,)

aida4eva said...

mina: tu la..lelaki kan ego..tambah2 lg dh berusia. mst dia segan ngan anak2.huhu.tp, msti apak mina sygkan mina sbb mina kan rajin :) mestilah aida rs bhgia ^^

aida4eva said...

ummi: maceh akak^^. muaxx~

aida4eva said...

gigi: sobsobsob~~ boleh2..g lah order dkt kak ecah tu :) cedappppp :)

aida4eva said...

nora: ssrreeetttttt!! dah lap hingus dah ni. keh3..

aida4eva said...

nora: ssrreeetttttt!! dah lap hingus dah ni. keh3..

aida4eva said...

cacing: eh. xde2..cacing kena beli sndr ye. sekian :P

aida4eva said...

mimie: aminnnnnnnn~ maceh doakan ye. muaxx!

aida4eva said...

puan kutu: abah sy cute kan. coklat tu pun cute. hehe...maceyyyy :)

aida4eva said...

aliza: meceh aliza :)

aida4eva said...

anna: macey awak..beli lah yg affordable tp nice. hehe..coklat ni pun best! :)

aida4eva said...

anna: macey awak..beli lah yg affordable tp nice. hehe..coklat ni pun best! :)

aida4eva said...

lizzie: kan kan kan..idea yg best. hehe

aida4eva said...

dina: hukhukhuk. baik skali skala kan.kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...