It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, June 21, 2011

tanda-tanda cinta terjalin mesra bersama kekasih hati


terima kasih bangku kosong.
di atas kesudian 'share' entri ni :)

'sharing is caring kannnn :)'
  1. Cara si dia memakai pewangi badan kegemaran.
  2. Cara si dia menceriakan kamu terutamanya semasa kamu sedang merajuk dengan si dia.
  3. Cara si dia merenung kamu dengan pandangan mata yang bersinar dan mempesonakan.
  4. Cara si dia melayan kamu dengan penuh romantis.
  5. Ketika si dia menyuapkan makanan kepada kamu
  6. Bila si dia sukar untuk memberikan pandangan terhadap masalah yang sedang kamu alami.
  7. Apabila si dia memperkenalkan kamu sebagai kekasih pada kawan-kawannya.
  8. Bagaimana cara si dia membuat persediaan sebelum bertemu dengan kamu.
  9. Si dia tahu cara membuatkan kamu tersipu malu.
  10. Si dia tahu bagaimana untuk membuatkan kamu lega walaupun perkataan yang diucapkan seringkali mengelirukan.
  11. Ketika kamu sejuk, si dia akan mendakap kamu dan memberikan baju sejuk pada kamu.
  12. Cara si dia memandang kamu ketika kamu sedang marah.
  13. Senyuman yang dilemparkan ketika kamu sedang berdua-duaan dengannya.
  14. Ketika si dia memberikan sokongan dan semangat kepada kamu dalam aktiviti yang kamu sertai.
  15. Bila si dia bertanya dengan nada lembut apabila kamu tidak menjawab panggilannya.
  16. Cara si dia meredakan kemarahan kamu.
  17. Ketika si dia memohon maaf di atas kesilapan yang di lakukan terhadap kamu.
  18. Cara si dia mengucapkan ' Aku Cinta Padamu'.
  19. Ketika si dia menghargai diri kamu di hadapan teman-temannya.
  20. Cara si dia menggenggam jejari kamu.
  21. Bila si dia mengatakan yang kamulah gadis impiannya selama ini.
  22. Bila si dia memujuk kamu ketika kamu menangis.
  23. Ketika si dia memaafkan kamu.
  24. Apabila si dia mengalirkan airmata 'kelakian' apabila dia takut akan berpisah.
  25. Apabila si dia memuji kamu pandai mengambil hatinya.
  26. Ketika si dia mengucapkan yang dia merindui kamu.
  27. Apabila si dia mengingati setiap tarikh 'keramat' kamu berdua.
  28. Apabila si dia menghadiahkan sejambak bunga ataupun sebuah teddy bear ketika ingin memohon maaf pada kamu.
  29. Ketika si dia menulis madah dan kata pujangga pada kamu mengatakan isi hatinya pada kamu.
  30. Di saat si dia dia menyanyikan lagu yang istimewa untuk kamu.


p/s: love is always in the air :) 
p/s/s: encik botak...saya sayang awak taw^^ *blushing*

21 comments:

Ruzzezanie said...

en botak awak punye?ok! sy xleh amik..


*ada tak en ada rambut yg single untuk ruzz?hahaha

AL AZRUL said...

sesuai utk org yg dh berkahwin...

Papa Mifz said...

nice tips..:)

azam said...

sharing is caring, caring is loving

aida4eva said...

ruzz: aippp..saya punya lah..hehe...oh..encik ada rambut yg single? banyakkk..tapi sy pun xknl..keh3..

aida4eva said...

al-azrul :yup2..but ada jugak certain part tu leh la untuk yg belum berkahwin..untuk perati kekasih kita :)

misya said...

i like this entry

aida4eva said...

papa mifz: tq2 :)

Pojiekyra said...

nice entry :D

Ollen said...

minta-minta la dapat suami yg macam ni, huhu

Eja GaNu said...

kim salamcik botakk haha *gurau jew kn xpasal kn dushhh2 ngn aida*

p/s: nice n3..lme x singgah blog aida hik hik

aida4eva said...

misya: tq misya :) usha partner dgn lebih giat ye..hehe

aida4eva said...

kyra: haha..maceh..bila hg nak kawen weh? dok nice2 lagi :P

aida4eva said...

ollen: mudah-mudahan...aida doakan. aminnnnn :D

aida4eva said...

eja ganu: awww....xpe la..xkan la aida nak dush2 eja yg comel ni..aida akan 'ngap2' je..kihkihkih :P maceh dtg sini eja :D

yott said...

ni mcm entri berbau bahgia jer...
betulkan sy kalau salah k..;)

aida4eva said...

yott: hehe..ada ek bau bahagia? bau perfume je ni..kui3..but yes..bahagia :D

IMANSHAH said...

tips untuk saya ke

Muhd Fadil said...

perfume saya bau minyak angin. boleh tak dia suka? hihihihi

aida4eva said...

imanshah: untuk semuaaaaa! :D

aida4eva said...

muhd fadil : arrgghhh..tidakk..kalau awek penyu tu tukang urut kaki, mesti dia suka lah~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...