It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Kenapa kita mesti terasa dengan setiap statement orang lain?
Sunday, June 19, 2011 | 1:30 AM | 13 comments

salam semua.
aku dah habis cuti semester. 
landed di Kuala Lumpur bersama yang tercinta.
masa untuk mengerahkan badan agar jangan bermalas-malasan.

berbalik kepada tajuk.
kenapa ? kenapa ? dan kenapa ?
 tadi baru je terjumpa page ' Asal Kau Nak Terasa Dengan Apa Yang Aku Tulis?' dekat pesbuk.
aku pun tak faham kenapa.
tapi memang, bila orang tulis sumething-sumething, aku akan mudah terasa macam aku yang buat atau benda tu dia tuju dekat aku.

tapi bila fikir-fikir balik, kemon lah. kemon. takkan semua benda orang buat nak tuju dekat kita kan.lagipun buat apa aku amik conclusion nak sentap sendiri tanpa tanya tuan punya statement kan. ye la.lain padang, lain belalang. 
Kita rasa kita dah betul dah terasa tu, tapi kalau bukan? kita sendiri yang dapat dosa sebab buat fitnah kan. dan kalau betul la kita terasa sebab memang kita ada salah tu, mohon maaf kan lagi baik dari menyimpan dendam? peringtan bagi diri aku jugak ni.



semoga aku akan lebih bersifat pemaaf dan tenang setiap masa. mudah-mudahan..

jika teman buat kesilapan, tulislah di atas angin agar ia berlalu pergin dibawa angin lalu. jika teman melakukan kebaikan pahatlah di atas batu, agar ia tersemat sehingga akhir hayat..
  
  Bersyukur pada orang yang MENYAKITIMU, kerana dia yang MENABAHKAN kamu...

Bersyukur pada orang yang tak MENGENDAHKAN kamu, kerana dia yang memupukmu BERDIKARI...

Bersyukur pada orang yang MENJATUHKAN kamu, kerana dia orang yang MEMPERHEBATKAN kemampuanmu...

Bersyukur pada orang yang MENYIKSAmu, kerana dia yang menguji KESABARAN & KETABAHAN kamu..
 
  p/s: to all readers, segala isi dalam blog aku ni korang tak yah la nak sentap ape-ape ye..sebab aku tak penah tujukan apa-apa atau untuk siapa-siapa untuk bagi kalian sakit hati atau sentap pada statement mana-mana. segala yang aku titipkan di sini hanya untuk dikongsi bersama supaya kita dapat memperbaiki diri kita sendiri dan juga sebagai peringatan pada diri aku sendiri. tapi, kalau ada yang terasa bagi apa yang aku kata, silah bagi tahu mana salahnya dan aku mohon maaf dari hujung rambut, sampai hujung kaki. 

sekian, with love, Aida4eva. 

to encik botak : terima kasih luangkan masa tadi..walaupun sekejap je, tapi u've make my day :D  ni yang semangat nak gi tengok bola kat stadium lepas ni. hihi..XOXO
  

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!